DEVA ESENYURT’DA COŞKULU KONGRE

DEVA Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı kongresini coşkulu ve miting havasında geçti, İlçe Başkanı Halis Kahriman ilçe yönetimini daha da güçlendirerek yeniden rakipsiz seçildi. Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı Kongresi Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı, Genel Başkan Ali Babacan, Genel Merkez Yürütme Kurul Üyeleri, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve yönetim kurulları, çok sayıda ilçenin İlçe Başkanları da katılarak bayram havasında geçen kongreye ortak oldular. Çok sayıda Misafirinde katıldığı kongre sırasından isimler tek tek okunarak anons edildi. Kongreye katılanlar arasında Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Gelecek Parti İlçe Başkanı Veysel Karatay, Muhtarlar, Dernek temsilcileri gibi çok sayıda Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri de vardı.
Bu haber 2021-12-06 11:01:27 eklenmiş ve 1915 kez görüntülenmiştir.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı konuşmada Eşit vatandaşlık, EYT açıklaması, Ekonomik durum ve gündemde olan konular üzerinde durdu.

 “Bu topraklarda eşit vatandaşlığı hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

Babacan, Hedefimiz çok net: Biz bu topraklarda eşit vatandaşlığı hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Biz, hiç kimsenin, etnik kimliği, yaşam tarzı, inancı, dili, cinsiyeti nedeniyle ötekileştirilmediği bir Türkiye hedefliyoruz. Toplumun adalete, hukuka, eşitliğe susamış bütün kesimlerinin, eşit söz hakkına sahip olacağı bir Türkiye hedefliyoruz. Çünkü bu ülkenin insanları, eğitimde, sosyal yardımlarda, iş hayatında, hukukta, eşit vatandaşlık ilkesini görmek istiyor. Çünkü bu ülkenin insanları, hangi ailede, hangi gelir grubunda, hangi dilde, hangi dinde doğarsa doğsun, hayatın her alanında eşit fırsatlara sahip olmayı hak ediyor.”

 

Ali Babacan, “EYT’liler için çözümümüzü açıklayacağız”

Ali Babacan, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar biz emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın durumunu gayet iyi biliyoruz. Takip ediyoruz. Derneklerle, platformlarla temas içindeyiz. Bir yandan adaleti gözeten diğer yandan finansal sürdürülebilirliği gözeten bir çözüm için çalışıyoruz. En kısa zamanda EYT’liler için nihai çözümümüzü açıklayacağız” dedi.

 

İSTANBUL İL BAŞKANI Dr. ERHAN EROL

İstanbul il başkanı Dr. Erhan Erol kongre sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teşekkür etti. “Açılışı başka güzel, kongresi başka güzel.

“Muhteşemsin Esenyurt! Bu güzel günde emeği geçen Esenyurt İlçe Teşkilatımız başta olmak üzere, davetimize icabet edip gelen, salonlara sığmayan bütün misafirlerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun, DEVA olsun” dedi.

 

DEVA PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANI HALİS KAHRİMAN

Coşkulu geçen Kongreden tekrar İlçe başkanı olarak seçilen Deva Parti Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman tüm partili ve davetlilere teşekkür etti. Kahriman “Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın katılımıyla Deva Partisi 1. Olağan Esenyurt İlçe Kongremizi coşkuyla ve heyecanla gerçekleştirdik.

Bu  Demokrasi şöleninde fiilen yanımızda olup keza kalben bizi destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Teşekkürler Esenyurt,

Teşekkürler İstanbul,

Teşekkürler Türkiye...” dedi.

 

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt “Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleşen DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'ne, CHP Esenyurt İlçe Başkanımız Hüseyin Ergin ile birlikte katıldık. İlçe Başkanlığına seçilen Halis Kahriman ve yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

GELECEK PARTİSİ ESENYURT İLÇE BAŞKANLIĞI VEYSEL KARATAY

Gelecek Partisi İlçe Başkanılığı Olarak Deva Partisi Esenyurt İlçe Kongresine Katılım Sağladık...

Kendilerine Başarılar Dileriz” diyerek takipçileriyle paylaştı.

https://www.facebook.com/alibabacan/videos/993479524535400

ETİKETLER : Halis Kahriman DEVA Parti Esenyurt kongre Ali Babacan Erhan Erol Kemal Deniz Bozkurt Hüseyin Ergin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para