KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NİN LGS EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM DEİYOR

Eğitim yatırımlarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, ücretsiz LGS Eğitim Destek Programı ile ilçede yer alan 7 farklı Bilgi Evi’nde 664 öğrenciye, sınava hazırlık sürecinde destek oluyor.
Bu haber 2022-02-13 18:29:03 eklenmiş ve 1764 kez görüntülenmiştir.

Geçtiğimiz Eylül ayında eğitime başlayan 7. ve 8. sınıf öğrencileri; Cennet, Halkalı, Sefaköy, Mehmet Akif, İkitelli, Kanarya ve Yarımburgaz’ da bulunan Bilgi Evleri’nde, alanında uzman öğretmenlerle LGS sınavına hazırlanıyor. Program kapsamında, öğrencilere ve ailelere destek olunurken aynı zamanda eğitimde fırsat eşitliği sağlanıyor.

Kemal Çebi: Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlamak Önceliğimiz

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime bağlıdır. Bizde geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eşit şartlar altında, sağlam temellere dayalı bir eğitim alması için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin hazırlık sürecinde ekonomik koşullara bağlı olarak eğitim- öğretim hakkından mahrum kalmaması temel hedefimizdir ’’ diye konuştu.

Geleceğe Hazırlanıyorlar

Kursta Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilimler, İnkılap Tarihi gibi temel derslerde müfredata ve sınav sistemine uygun olarak konu anlatımları yapılıyor ve konuyla ilgili örnek soru çözümleri gerçekleştiriliyor. İki haftada bir yapılan deneme sınavları ile öğrenciler etkin zaman yönetimi ve sınav stresiyle başa çıkmak konusunda tecrübe kazanıyor. Ayrıca uzman eğitmenler LGS kursu dışında öğrencilere rehberlik servisi, motivasyon etkinlikleri, kariyer planlaması konusunda da destek olarak onları geleceğe hazırlıyorlar.

Kurslarla ilgili olarak, 444 4 360 nolu telefondan detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

ETİKETLER : Küçükçekmece Belediyesi LGS Eğitim Destek Programı kemal çebi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para