İYİ PARTİ KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ DİNLEDİ

İYİ Parti Küçükçekmece İlçesi Yeşilova Mahallesinde “Anlat İstanbul” saha çalışması yaptı. İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Partinin ve bölgenin etkin isimlerinden Özdemir Polat ve ilçe başkanlığı ekibi esnaf ziyaretinde bulundular. Saha çalışmasına katılanlar arasında Arnavutköy ilçe başkanı Tuncay Aktürk, Büyükçekmece ilçe başkanı Burhan Karatosun’da vardı.
Bu haber 2022-02-20 15:08:19 eklenmiş ve 1851 kez görüntülenmiştir.

Esnaf ve Dernek ziyaretleri sırasında Bölgenin yakından tanıdığı bir önceki dönem Milletvekili adayı, partinin etkin isimlerinde Polat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Polat’ı, iyi bir hatip olan vatandaşla iyi diyaloglar kurabilen Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü ve Yeşilova Mahallesinin çocuklarından İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak’ı yoğun bir medya mensupları tarafından takip edildi.  Vatandaş ve Dernek mensuplarınca sıcak karşılanan İYİ Parti heyeti sorunları dinledi ve notlarını alarak çalışmalarını sonlandırdılar.

FAZLI BULUT’DA UNUTULMADI

Küçükçekmece Kızılay’ın efsanevi Başkanlarından aynı zamanda eski DTP İlçe başkanı Fazlı Bulut’u eski yol arkadaşı olan Özdemir Polat ile İYİ Parti kurucularından Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Küçükçekmece Meydanda buluşarak çay içip eski günleri yad ettiler, yeni hedefleri konusunda da bilgi verdiler.

ETİKETLER : İYİ Parti Küçükçekmece Fatma Çolak Hüseyin Örs Özdemir Polat Arnavutköy Tuncay Aktürk Büyükçekmece Burhan Karatosun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para