EMİN BATMAZOĞLU ‘ESENYURT BENİM İÇİN ÖNEMLİ'

Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, Esenyurt’a ilişkin açıklamalar yaptı ve daha iyi bir ilçe için birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Bu haber 2022-05-16 10:06:40 eklenmiş ve 1577 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt’ta birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini ve Esenyurtlular tarafından tarafından yönetilmemesi gerektiğini dile getiren Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu; “Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylara karşı, mahallemizde sokağımızda ve ilçemizde olan bitenlerle alakalı konuların birbirimize aktarılması ve çözüm aranması konusunda toplantıların çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Esenyurt son derece zinde ve dinamik bir yer. Esenyurt konusu benim için önemli. Evvela evimizin önünü ve bahçemizi temizlememiz gerekiyor ondan sonra daha yeni sorumluluklarımız var. Ben bu anlamda geçmişin bana Esenyurt’ta verdiği tecrübelerle kendimce bir yol haritası çizdim” dedi.

BUNDAN SONRA ESENYURT İÇİN ÜMİT VAR

Ben Esenyurt’ta öğrendiklerimi, Esenyurt’un bana verdiği tecrübeleri bundan sonra Esenyurt için nasıl yararlı ve etkin hale getiririm şeklinde kendimce sorguladım. En son tahlilde geldiğim nokta şudur, Esenyurtluluk bilinci, Esenyurtlu olma ve ilçenin geleceğine dair kafa yorma noktasında her türlü münazaranın içerisinde bu ilçenin sakinleri olarak birleşmenin yollarını arayalım. Ben bu konuyla alakalı bana hangi hizmet düşüyorsa ben onu yapmakla emrinize amadeyim. Bunu laf, söz olsun diye söylemiyorum. Herhangi bir beklentim ve isteğim söz konusu değildir. Bundan sonra Esenyurt’un sosyal hadiselerine karşı, sıkıntısı olanların derdine derman olma anlamında üzerimize hangi görev düşüyorsa ayrım yapmaksızın, adeta durumdan vazife çıkarır şekilde kendi kendime sorumluluk alma konusunda bir bilinç geliştirdim. Bundan sonrasıyla alakalı çok ümit var. Esenyurt bir araya gelme konusunda öncesinden daha bir istekli ve iradeli.

ETİKETLER : emin batmazoğlu avukat batmazoğlu esenyurt başkan yardımcısı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İnşaat- yaşamalanları haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para