ESENYURTTUNDA DEVASI VAR

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı demokrasi ve özgürlük yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe çok sayıda partilinin yanı sıra DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ve İlçe Başkanı Halis Kahriman katıldı.
Bu haber 2022-10-10 18:03:12 eklenmiş ve 1603 kez görüntülenmiştir.

Yürüyüş esnasında, “Gençliğin devası Ali Babacan”, “Dik dur eğilme, Esenyurt seninle”, “Demokrasi için Ali Babacan”, “Ekonomiye can, Ali Babacan” sloganları atıldı. İlçe Başkanlığı binası önünden başlayan yürüyüş, yaklaşık 8 kilometre mesafedeki Esenyurt Belediye Meydanı’nda son buldu. Kurulan sahneden İdris Şahin, Mehmet Emin Ekmen ve Halis Kahriman yoğun kalabalığa seslendiler.

 

ESENYURT İLÇE BAŞKANI HALİS KAHRİMAN “ARTIK  TÜRKİYE'NİN OLDUĞU GİBİ ESENYURTTUNDA DEVASI VAR”

İlçe Başkanı Halis Kahriman kürsüden yaptığı konuşmada “Bu genç kardeşlerimiz merak etmesinler, bu ülkenin ekonomisine can, Ali Babacan gelecektir. Türkiye siyasi tarihinde örneği görülmemiş bir çalışma yapılıyor. Biz, sadece konuşan bir parti değiliz. Aynı zamanda çalışan ve üreten bir parti olacağız. Şu an itibariyle 13 tane eylem planımız hazır ama seçime kadar 22 tane olacak. Çünkü zaman kaybetme zamanımız yok. Millet aç, mutfakta yangın var, pazarda ateş var, cepte para yok” dedi.

 

PARTİSİ SÖZCÜSÜ İDRİS ŞAHİN “ESENYURT’UN ÖZGÜRLÜĞE VE DEMOKRASİYE HER KESİMDEN DAHA FAZLA İHTİYACI VAR”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Sözcüsü İdris Şahin, “Esenyurt’un özgürlüğe ve demokrasiye her kesimden daha fazla ihtiyacı olduğunu gördük. Biz, İstanbul teşkilatları olarak, özellikle mavi yeleklerimizle birlikte, bu ülkeye özgürlük, demokrasi ve adalet getirmek için, ekonomideki sıkıntıları sonlandırmak için gece gündüz çalışmaya ant içmiş kadrolarla yürüyoruz” dedi.

 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EMİN EKMEN “TÜRKİYE? MİLLETİN CEBİ BOŞ”

Bugün Türkiye’de kadınlar ‘yarın çocuğumu okula göndereyim’ diye düşündüğünde, ‘acaba çantasına bir bisküvi, bir elma, bir mandalina koyabilirim diye kaygılanacak bir ülke midir Türkiye? Milletin cebi boş. Bugün annelerimiz, akşam ne kaynatacağını düşünüyor. Bugün annelerimiz, çocuğuna, eğitim çantasını, okula gidecek çantasının içine bir bisküvi ya da bir mandalina koyup koyamayacağını düşünüyor. Bugün çocuklarımız, kış geldi, okula gidecek, giyebileceği bir montu bulamıyor.”

ETİKETLER : ESENYURT deva parti yürüyüş halis kahriman İdris Şahin EMİN EKMEN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para