ABDULLAH TEBER İTO SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR

İstanbul Ticaret Odası’nın geçen dönem en güçlü adayı olmasına rağmen usulsüzlük yapıldı iddiasıyla mahkemeye başvuran Rosti Tebplast Plastik Ambalaj'ın sahibi Abdullah Teber’e 9 kasımda yapılacak İTO seçimlerini sordum.
Bu haber 2022-10-15 14:26:56 eklenmiş ve 1373 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL TİCARET ODASI (İTO) MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİ 9 KASIM 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ  08.00 - 17.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK.

İstanbul Ticaret Odası’nın geçen dönem en güçlü adayı olmasına rağmen usulsüzlük yapıldı iddiasıyla mahkemeye başvuran  Rosti Tebplast Plastik Ambalaj'ın sahibi Abdullah Teber’e 9 kasımda yapılacak İTO seçimlerini sordum.

İTO seçimlerinin kilit ismi Abdullah Teber'in bu kez işleri daha sıkı tuttuğu ve komite seçimlerinde sıkıntı yaşamamak için çalıştığını gözledim.

Geçen dönemden blok oylarının üzerine yenilerini de eklemek için çaba gösteren Teber’e medyada geniş yer verince iktidar partisi açık tavırlarını koyarak adayımız Şekib Avdagiç’dir dedi.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’da İTO’nun 140. Yıl Ödül Töreni’nde Şekib Avdagiç’e açık destek verdiğini söylemiş ve camiaya birlik çağrısında bulunmuştu.

Bu açıklamalar ve desteklere rağmen hükümete yakın İTO’nun üst düzey yöneticisi Gökhan Murat Kalsın ben de adayım deyince muhalif partilerin adayları iyice umutlandı.

 

ADAY OLACAKLARIN ÖNCE KOMİTEDE SEÇİLMESİ GEREKİYOR

İstanbul Ticaret Odası'ndaki seçimler diğer oda ve borsalar gibi 2 aşamada gerçekleşiyor. Öncelikle komite seçimlerinde meclis üyeleri belirlenirken, burada seçilenler kurum başkanlığına adaylığını koyabiliyorlar.

Yönetim Kurulu da yine bu komite seçimlerinde meclis üyelerinin oylarıyla belirleniyor. Komitede seçimi kazanamayanların adaylıklarını koymaları ise mümkün olmuyor.

ETİKETLER : abdulah teber ito aday seçim
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para