ESENYURT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR “KAPIMIZI YALNIZ ONLAR ÇALIYOR”

Esenyurt’ta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün, kendisini evinde ziyaret eden Esenyurt Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek: “Burada pek kimseyi tanımıyoruz ama belediye yetkilileri kapımızı çalıyor, bizi ziyaret ediyorlar. Onlar bizi aileleri olarak, ben de onları evladım olarak görüyorum,” dedi.
Bu haber 2023-09-19 08:08:24 eklenmiş ve 871 kez görüntülenmiştir.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Ekipler, haftalık periyotlarla yapılan ziyaretlerde, vatandaşların taleplerini dinliyor. Ekipler, ziyaretlerde yaşlı ve engellilere çeşitli hediyeler ile Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un mesajının yer aldığı mektubu da iletiyor. Belediye ekiplerini evlerinde misafir eden vatandaşlar, yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyor.

“Onları evladım olarak görüyorum”

Yapılan ziyaretlerden memnun kaldığını söyleyen Hatice Tütün: “Sorunlarımızı, önerilerimizi ve taleplerimizi dinleyerek bize yardımcı oluyorlar. Belediyenin sunduğu hizmetler hakkında bize bilgilendirme yapıyorlar. Biz de bu bilgiler çerçevesinde belediyenin bize tanımış olduğu hizmet ve haklardan faydalanma imkânı bulabiliyoruz. Buradan Esenyurt Belediyesi’ne, bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum,” dedi.

ETİKETLER : ESENYURT BELEDİYESİ YAŞLI YARDIMI
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Sosyal Sorumluluk haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para