Avcılar Öğrenci Misafirhanesi İnşaatı firene mi bastı

Üniversite şehri Avcılar’da yurt ve konaklama ihtiyaçlarını henüz çözememiş öğrencilerin mağdur durumda kalmamaları için Avcılar Belediyesi tarafından başlatılan 300 kişi kapasiteli modern bir misafirhane inşaatı hız kesti. Üniversite Mahallesi Muhtarı ve çevredeki vatandaşlar İnşaatın beklenenden daha yavaş ilerlediğinin altını çiziyorlar. İnşaatı yapan yüklenici firmanın malzeme alımında kendi çıkarları için doğru zamanı beklediği için işler durma noktasına geldiğini iddia edenlerde var.
Bu haber 2016-03-05 14:21:56 eklenmiş ve 1126 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Öğrenci Misafirhanesi İnşaatı firene mi bastı

Üniversite şehri Avcılar’da yurt ve konaklama ihtiyaçlarını henüz çözememiş öğrencilerin mağdur durumda kalmamaları için Avcılar Belediyesi tarafından başlatılan 300 kişi kapasiteli modern bir misafirhane inşaatı hız kesti.

Üniversite Mahallesi Muhtarı ve çevredeki vatandaşlar İnşaatın beklenenden daha yavaş ilerlediğinin altını çiziyorlar. İnşaatı yapan yüklenici firmanın malzeme alımında kendi çıkarları için doğru zamanı beklediği için işler durma noktasına geldiğini iddia edenlerde var.

Başkan Toprak biran önce misafir öğrencilere hizmet vermek istiyor ama

Öğrenci misafirhanesinin bitirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Üniversitenin ilçemize entegrasyonu için öğrenci misafirhanemizin kaba inşaatının tamamlanmasının ardından, kaba sıva, alçı sıva işleri ile mekanik ve elektronik tesisat sistemleri çalışmaları devam ediyor. Üniversite Öğrenci Misafirhanemizde ilçemize üniversite eğitimleri için gelen öğrencilerimizi misafir edeceğiz daha sonra da yurtlara yerleştireceğiz” diyor ama inşaatı yapan firma bir türlü o yapılması gereken işleri bitirmiyor.

Biterse 300 öğrenci konaklayacak


İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi ve yakın bölgede bulunan üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçları ile ilçe sınırlarında misafirhane ihtiyacını karşılamak amacıyla ulaşım kolaylığı dikkate alınarak Üniversite Mahallesi'nde yapımı devam eden, 300 yataklı Avcılar Belediyesi Üniversite Öğrenci Misafirhanesi bitince bölge içinde faydalı olacak.

 18 bin metrekare inşaat alanında, 22 katlı olarak projelendirilen öğrenci misafirhanesi 300 kişi kapasiteli modern bir misafirhane olarak hizmete sunulacak. Kontrollü geçiş sistemi olan misafirhanede 8 araçlık kapak otopark, katlarda tek kişilik apart odalar, 24 saat sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, çamaşır ve ütü odaları, 300 kişilik yemekhane, spor aktivite salonları, etüt ve sosyal aktivite salonları ile kafe, kuaför ve satış birimleri yer alacak.

ETİKETLER : Avcılar Öğrenci Misafirhanesi İnşaatı firene mi bastı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Üniversite Öğrenci Misafirhane Avcılar Belediyesi Üniversite Öğrenci Misafirhanesi Burçin Baykal Üniversite Muhtarlığı İÜ Avc
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para