CHP’nin Dış Politikası saçma

CHP Diş İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın katılımıyla İlçe Başkanlığının organizasyonuyla Avcılar’da yapılan panelde Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı’da birer sunuş konuşması yaptılar.
Bu haber 2016-07-14 17:33:55 eklenmiş ve 1488 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, İlçe Başkanı Erhan Bozan ve Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’la panelde vatandaşların sorularını yanıtladılar.

 

CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı, Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "CHP ve Türkiye'nin Dış Politikası" konulu Panelde İlçe Başkanı Bozan ve Belediye Başkanı Dr. Toprak’da ev sahipliği yaptılar.

Küçükçekmece’dende çok sayıda partilinin katıldığı davetde konuklar arasında Milletvekili Dr. Sibel Özdemir, şişli escort K.Çekmece ilÇE Başkani Kaydar Koparan, Kars - Ardahan Dernek Başkanları’da vardı.

Türkiye'nin Musul eski Başkonsolosu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ‘CHP ve Türkiye'nin Dış Politikası' konulu panelde, partisi adına çarpıcı çözüm yolları üzerinde durdu.



Panel sonunda soruları da yanıtlayan Öztürk Yılmaz, CHP'nin 1988'deki 'Kürt Raporu' dışında ilk olacağını belirttiği ve bu hafta içinde açıklanacağını söylediği 'Dış Politika Strateji Belgesi' için "Bu çok önemli bir belge. Tecrübelerim, bölge ile ilişkilerim, dünya ile olan irtibat, gelinen noktanın analitik değerlendirmesi iyi bir bakış açısını yansıtıyor" dedi.


Ermeni halkı ile ilgili hiçbir sorumuz yoktur


Yılmaz, Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili bir soru üzerine "Bizim itirazımız 'soykırım' sözcüğü ile ilgilidir. Ermeni halkı ile ilgili hiçbir sorumuz yoktur, olamaz, olmamalıdır. 'Soykırım' kelimesi tazminat, emlak ve toprak kaybı getirir. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Kafkaslar konusunda adım attığı ve bu konuyu Türkiye'ye karşı silah olarak kullanmaktan vazgeçtiği takdirde Ermenistan ile ilişkilerimiz normalleşir. Dış politikada değişmeyen tek şey ülkelerin çıkarlarıdır" diye konuştu.

ETİKETLER : öztürk yılmaz handan toprak chp avcılar ilçe avcılar istanbul
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para