Başpehlivanın tavsiyesi BALIK

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı Recep Kara, “Formumu nasıl koruduğumu, neyle beslendiğimi soruyorlar; tek cevabım balık” dedi. Kara, sağlığını düşünen herkese bol bol balık tüketmelerini önerdi.
Bu haber 2016-09-18 12:04:13 eklenmiş ve 2393 kez görüntülenmiştir.

Başpehlivanın tavsiyesi BALIK!

 

 

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı Recep Kara, “Formumu nasıl koruduğumu, neyle beslendiğimi  soruyorlar;  tek cevabım balık” dedi. Kara, sağlığını düşünen herkese bol bol balık tüketmelerini  önerdi.  

 

Beylikdüzü’ndeki Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi’ni de gezen 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, ilk defa gördüğü mumyalanmış balık çeşitlerine hayran kaldığını belirterek, müzeyi oluşturan Balıkçı Kenan Balcı’yı da kutladı. Yanından bir an olsun ayırmadığı altın kemeriyle müzeyi gezen Başpehlivan Recep Kara, kondisyonunu ve vücut formunu balık yiyerek koruduğunu söyledi. Kara, “Bana ne ile besleniyorsun diye soruyorlar. En çok tükettiğim besin balık. Belki hergün yesem bıkmam. Herkese tavsiyem bol bol balık tüketmeleridir” diye konuştu.  

“ bir ilke imza atılmış”

Recep Kara, "Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dördüncü defa başpehlivan oldum. İlk başpehlivanlığı 2004 yılında, en son başpehlivanlığı ise 2016 yılında almış oldum. Aradan tam 12 yıl geçti. Bu süre içerisinde bir sporcunun formunu koruması büyük bir başarıdır. Bugün de menümüzden eksik etmediğimiz balığın müzesini gezdik. Buraya ilk defa geliyorum ve gördüğüm mumyalanmış balık çeşitleri karşısında adeta şaşkına döndüm. Ben başpehlivanım, sanırım orkinos, köpekbalığı da denizlerin başpehlivanı. Herkesin bu müzeyi görmesini, deniz canlılarını tanımasını tavsiye ederim. Bu müzeyi kuran Balıkçı Kenan’ı kutlarım. Denizlerimiz adına çok büyük bir ilke imza atmış" dedi.

ETİKETLER : Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı Recep Kara Formumu cevabım balık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para