İmamoğlu vatandaşlarla bayramlaştı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’ndaki Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ne geçerek vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı.
Bu haber 2016-09-18 12:06:38 eklenmiş ve 2473 kez görüntülenmiştir.

İmamoğlu vatandaşlarla bayramlaştı

 

Kurban Bayramı'nın birinci gününe Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kıldığı bayram namazı ile başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’ndaki Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ne geçerek vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı. Kavurma ikramının da olduğu merkezde İmamoğlu, "Bütün milletimizin ve Dünyadaki tüm müslümanların huzur, mutluluk, neşe ve barış içerisinde bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyorum." dedi.

 

Beylikdüzü'nde Kurban Bayramı bereketi ile başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabahın ilk saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Camii'ne gelerek bayram namazını cami cemaati ile birlikte kıldı.Yüzlerce vatandaş da Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’nda kurulan Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'nde kurbanlık seçimindeydi. Kurbanlık alanı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, esnafın ve vatandaşın bayramını kutladı ve onlarla sohbet etti. Kurbanlıklarını seçen vatandaşlar ise bayram boyunca günde 500 büyükbaş, 1000 küçükbaş hayvan kesimi olanağı sunan kesimhanede pratik şekilde hizmet almaya devam edecek. Başkan İmamoğlu, bayramların Millet olarak birlik ve beraberlik bağlarımızı kenetleyen zamanlar olduğunu belirterek, Vatandaşlarımızın Kurban ibadetlerini en sorunsuz şekilde yerine getirmeleri için tüm birimlerimiz sahada görev başında. Ailenizle, sevdiklerinizle bir kez daha mutlu bayramlar diliyorum." diye konuştu.

ETİKETLER : Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para