ONUR MARKET BURSA’NIN LİDERİ ŞAYPA’NIN ALIMINA İLİŞKİN SÜRECİ BAŞLATTı

Onur Market ile Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş arasında, pay alım ve satımına ilişkin süreç başladı. Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş’yi temsil eden tüm paylarının devirleri, gerekli işlemler ile tüm yasal izinlerin alınmasını müteakip gerçekleşecektir.
Bu haber 2016-09-18 12:49:40 eklenmiş ve 2873 kez görüntülenmiştir.

Onur Market, organize perakende sektöründeki istikrarlı gelişimini yatırımlarıyla sürdürüyor.

 

20 YILDIR BÜYÜMEYE DEVAM EDEN “ONUR MARKET”, BURSA’NIN LİDERİ ŞAYPA’NIN ALIMINA İLİŞKİN SÜRECİ BAŞLATTI…

 

Onur Market ile Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş arasında, pay alım ve satımına ilişkin süreç başladı. Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş’yi temsil eden tüm paylarının devirleri, gerekli işlemler ile tüm yasal izinlerin alınmasını müteakip gerçekleşecektir.

 

Fiyatta, Kalitede, Lezzette, Tazelikte ve Hizmette “Onur Sözü”nü prensip edinmiş, %100 yerli sermayesiyle 20 yıldır binlerce kişiye istihdam sağlayan, ülkemizin bulunduğu zorlu koşullarda dahi, yatırımlarına devam ederek ülke ekonomisine katkıda bulunan Onur Market, etik ve ticari ilkelerinden asla taviz vermeyen duruşuyla bugün Bursa’nın lideri olan Şaypa marketlerin satın alımına ilişkin süreci başlatarak Marmara Bölgesinde büyümesini sürdürecektir.

 

Onur Market Özen Şirketler Grubu’na bağlı

 

36 yıllık gıda perakendeciliği tecrübesiyle, süpermarket mağazacılığında ilk mağazasını 1996 yılında “Onur” adı ile açmıştır. Bugün İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 4 ilde ve tüm ilçelerinde 83 Onur mağazası, 2.600 personeli ile yıl da 35.000.000 müşteriye hizmet veriyor.

Onur, Özen Gayrimenkul, Onurca, Onursal Tarım, İnaş Yapı ve Ayşe Hatun Özen Vakfı markalarını çatısı altında toplayan Özen Grup, İstanbul ve Trakya da bulunan lojistik merkezleri, Monet Et Entegre Tesisi ve Rapata Unlu Mamüller üretim tesisleri ile üretilen yüzlerce ürünü kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve uygun maliyetli şekilde müşterisinin beğenisine sunuyor.

ETİKETLER : Onur Market ile Şaypa Alışveriş Merkezleri A.Ş Onur Sözü Onur Market Özen Şirketler Grubu Onur Özen Gayrimenkul Onurca Onursal Tarım İnaş Yapı Ayşe Hatun Özen Vakfı Özen Grup Trakya da bulunan lojistik merkezleri Monet Et Ent
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para