Biruni Üniversite Hastanesi Florya

Flarya’da da hizmete açılan Biruni Üniversite Hastanesi, yerel gazetecileri kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltı öncesi gazetecilere mini bir check-up yapıldı, hastane gezdirilerek, tanıtım gerçekleştirildi.
Bu haber 2016-10-01 17:18:50 eklenmiş ve 7120 kez görüntülenmiştir.

Biruni Üniversite Hastanesi Florya’da kısa sürede beklenen ilgiyi gördü

 

Flarya’da da hizmete açılan Biruni Üniversite Hastanesi, yerel gazetecileri kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltı öncesi gazetecilere mini bir check-up yapıldı, hastane gezdirilerek, tanıtım gerçekleştirildi.

Dünya bilim tarihine “Evrensel deha” olarak adını yazdıran Türk bilim insanı Ebu Reyhan El Biruni’den ilham alarak kurulan ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılında sağlığın tüm branşlarında eğitim vermeye başlayan Biruni Üniversitesi, bilimsel kimliğini hastaneye taşıdı. Bu kapsamda geçtiğimiz Şubat ayında Rektör Prof. Dr. Adnan Yüksel öncülüğünde, “Sağlıkta referans merkez” olmak hedefiyle yola çıkarak, Bakırköy’de hizmete açılan Biruni Üniversite Hastanesi Florya, kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

“Sağlık denince” ve “Hastaneden bir fazlası” sloganlarıyla farkını işaret eden Biruni Üniversite Hastanesi Florya, tanışma toplantıları kapsamında da yerel gazetecilerle kahvaltı programlarının ilkini gerçekleştirdi. Kahvaltıda gazetecilere, Genel Müdür Serap Kilerci ile Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayla Küçük ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Duygu Arslan eşlik etti. Medya mensuplarıyla yakından ilgilenen hastane yetkileri sohbet havasında geçen kahvaltıda, hastane hakkında da bilgiler verdi. Ayrıca kahvaltı öncesi gazetecilere ücretsiz bazı tetkikler yapılarak, sağlık durumları gözden geçirildi, hastane gezdirilerek, tanıtım yapıldı.

 

 

40 BİN METREKARE ALANA YENİ BİR HASTANE DAHA…
Sohbet sırasında kısa bir bilgilendirme yapan Genel Müdür Serap Kilerci, hasta odaklı, kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleri, ileri tıp teknolojileriyle tüm branşlarda hizmet verdiklerini ifade ederek, 10 katlı inşa edilen 150 yatak kapasiteli hastanenin; 50 polikliniği, 6 ameliyathanesi, 40 yoğun bakım yatağı ve 500 personeli bulunduğunu söyledi.

 

Profesör ve yardımcı doçent doktor kadrosuyla dikkat çeken hastanede yer alan Reyhan Genom Laboratuvarı’nda ülkemizin en kapsamlı genetik analizleri başarıyla gerçekleştirildiğini vurgulayan Serap Kilerci,  Topkapı’daki Üniversite kampüsünde 40.000 m2 alan üzerine kurulu tam teşekkülü bir hastane daha açmayı planladıklarını müjdeledi.

Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayla Küçük, gazetecilere hastaneyi gezdirerek, detaylı bilgiler verdi, merak edilenleri yanıtladı.

 

 

Haber: 365/Aykut Kaya

Fotoğraflar: Gazete Avcılar

ETİKETLER : biruni hastanesi florya duygu arslan serap kilerci biruni genel müdür ayla küçük ayla özer ataköy gazetesi biruni hastanesi florya gazetesi biruni hastenesi yaşar özer florya aykut kaya biruni hastanesi aykut kaya gazete
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para