İstinye Üniversite Hastanesi Esenkent’de açıldı

Esenkent’de hizmete başlayan İstinye Üniversite Hastanesi yetkilileri, bölgede yayınlanan yerel basın sorumlularıyla kahvaltıda biraraya geldi ve hastane içerikleri konusunda bilgi verdiler.
Bu haber 2017-02-21 17:15:19 eklenmiş ve 6892 kez görüntülenmiştir.

İstinye Üniversite Hastanesi Esenkent’de açıldı

Esenkent’de hizmete başlayan İstinye Üniversite Hastanesi yetkilileri, bölgede yayınlanan yerel basın sorumlularıyla kahvaltıda biraraya geldi ve hastane içerikleri konusunda bilgi verdiler.

Yeni açılan Hastanenin tanıtım toplantısına basın mensuplarını ilgisi yoğundu. İstinye Üniversite Hastanesi Başhekimi Doktor A.Orçun Okur, Genel Cerrah Turgut İpek ve Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Yusuf Kalko gazetecilerin sorularını yanıtladı ve genel bilgiler sundular.


Her Branşta Hizmet Var

İstinye Üniversite Hastanesi Başhekimi Doktor A.Orçun Okur ''Liv konseptli vakıf üniversitesi hastane örneğiyiz. Hastanemiz MLP Care gurubuna bağlıdır.

17 tane helikopter pistine sahibiz. Hava ambulansı trafiği yanı sıra sivil havacılığa da hizmeti de sunacağız. Hastanemizde  her branşa hizmet vermeye hazırız” dedi.


Kalın Bağırsak için modern uygulama
İstinye Üniversite Hastanesi Genel Cerrahi hocası Profesör Doktor Turgut İpek, meme cerrahisinden, karaciğer, safra kesesi ve pankreas yolları cerrahisinden, sindirim sistemi, özofagus ve mide kanserleri ve yapabildikleri müdahalelerden bahsetti.
Prof Dr İpek “Karaciğer, pankreas, kalın bağırsak kanserlerinde modern uygulama tekniklerimiz var. Vatandaşlara sağlık sorunlarında ekonomik olarak zorlanmamaları için şimdiden tamamlayıcı sağlık sigortası öneriyorum” dedi.


Obezite çağımızın sorunu

Kalp Damar Cerrahı Profesör Doktor Yusuf Kalko '' Gizli şeker diye tabir ettiğimiz grupla beraber ülkemizde 15-16 milyon şeker hastası var.
Maalesef ölüm vakaların yüzde yirmisinin sebebi akciğerin pıhtı atması sonucu oluşan  genellikle varisler. Erkekler bu konuda daha fazla risk altındadır.
ülkemizde her gün 150 bin kişi ''İnme'' geçiriyor. Bu oranın yaklaşık yarısını şah damarına bağlı problemler oluşturuyor. Yüksek tansiyon önemli etken. Şah damarına kan tıkanmış hastalarımızla tedavi sürecinde yaşadığımız çok önemli tecrübelerimiz var” diyerek gazetecileri daha fazla bilgi sunacağı yeni bir toplantıya davet etti.

ETİKETLER : İstinye Üniversite Hastanesi Esenkent’de açıldı İstinye Üniversite Hastanesi Başhekimi A.Orçun Okur Liv konseptli Hava ambulansı trafiği İstinye Üniversite Hastanesi Profesör Doktor Turgut İpek meme cerrahisi Prof Dr İpek Kar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para