Avcılar’ın deneyimli ismi seçim Koordinasyonunu üstlendi

Mehmet Ali Derya, AK Parti Avcılar SKM Başkanlığı görevini üstlendi.
Bu haber 2017-03-12 15:17:17 eklenmiş ve 5405 kez görüntülenmiştir.

Avcılar’ın deneyimli ismi seçim Koordinasyonunu üstlendi

İş Adamı, hayırsever, Avcılar siyasetinin önemli ve saygın isimlerinden Mehmet Ali Derya, AK Parti Avcılar SKM Başkanlığı görevini üstlendi. 


Refah Partisi Avcılar İlçede başkanlık yaptığı dönemlerde Recep Tayip Erdoğan’ın geçmişten bugüne yol arkadaşlarından olan, Mehmet Ali Derya, AK Parti Avcılar Kurucuları arasında da görev aldı ve Belediye Meclis Üyeliği yaptı.
İktisatçı işadamı Derya, Özbekistan’da uzun süre Kümes hayvancılığı üzerine kurduğu tesislerde ve yaptığı Ticaretler sayesinde ülkemize döviz kazandıran isimler arasında yer aldı.
Dercem Yapı Madencilik’de ortak, Madne İnşaat’da ise Yönetim Kurulu Başkanı olan Derya’nın bitmek üzere olan işleri arasında Fürizköy ve Trabzon’da konut inşaları ve sosyal yardım çerçevesinde Araklı Özgen Mahallesinde Sosyal Hizmet binasıda var.


Derya gazetemize yaptığı kısa değerlendirmede “Anayasa değişikliği referandumu ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 
Değişikliğin, eski ve yeni maddelerini inceleyip okuyup EVET kararlığında duran yine okuyup HAYIR kararlığında durana saygı duyuyorum” dedi.

ETİKETLER : Refah Partisi Avcılar İlçede başkanlık yaptığı dönemlerde Recep Tayip Erdoğan’ın geçmişten bugüne yol arkadaşlarından olan Mehmet Ali Derya AK Parti Avcılar Kurucuları Özbekistan Dercem Yapı Madencilik Madne İnşaat Fürizköy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para