20 BİNE YAKIN VATANDAŞ BEYLİKDÜZÜ SOFRASINDA BULUŞTU

Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği Kadir Gecesi Hayırlı İftar Sofrası'nda yaklaşık 20 bin vatandaş aynı anda iftarını açtı. Bin geceden daha hayırlı bu günde bir araya gelmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı İmamoğlu
Bu haber 2017-06-29 08:18:43 eklenmiş ve 5709 kez görüntülenmiştir.

 

 

20 BİNE YAKIN VATANDAŞ BEYLİKDÜZÜ SOFRASINDA BULUŞTU

 

Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği Kadir Gecesi Hayırlı İftar Sofrası'nda yaklaşık 20 bin vatandaş aynı anda iftarını açtı. Bin geceden daha hayırlı bu günde bir araya gelmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı İmamoğlu, "Ülkemiz ve  insanlık adına güzel olayların gelişmesi için tüm Türkiye'ye mesaj verelim, dua edelim. Pozitif enerji, Beylikdüzü'nden tüm Dünya'ya yayılsın." dedi.

 

Kadir Gecesi, Beylikdüzü'nde maneviyat içinde yaşandı. Adnan Kahveci Mahallesi, Beylik Pazarı alanında kurulan iftar sofraları, yaklaşık 20 bin vatandaşı ağırladı. Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği Hayırlı İftar Sofrası, birlik ve beraberliğin güzel bir örneği oldu. Okunan dualar eşliğinde ellerini göğe açan binlerce vatandaş, insanlık için dua etti. Saatler iftar vaktini gösterdiğinde ise şükür duyguları içerisinde oruçlar açıldı. İftar davetine Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, CHP İstanbul Milletvekilleri Dursun Çiçek ve Gürsel Tekin, eski CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, "Bereket ayı Ramazan'ın en kutsal günü Kadir Gecesi'nde, Beylikdüzü'nde şu muhteşem atmosferde sizlerle iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun." dedi.

 

"Ülkemiz için dua edelim"

 

Masaları ziyaret eden ve vatandaşlarla ilgilenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ev sahipliğinde gerçekleştirdiği Kadir Gecesi iftarında paylaşmanın değerini bir kez daha vurguladı. Yaptığı konuşmada," Bin geceden daha hayırlı bir gecedeyiz. Ülkemiz için dua edelim. Gaziler, şehit aileleri, engelli vatandaşlar dahil herkes burada. Bu pozitif enerji, tüm Dünya'ya yayılsın.Hep güzel duygular kapımızı çalsın. Beylikdüzü'nde bunu yaratmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Tüm maneviyatı ve coşkusu ile bayramı karşılama niyeti taşıdıklarını belirten İmamoğlu, "Huzurlu ve adil bir ortamda yaşadığımız bir ilçemiz olsun. Kimsenin kapısını adaletsizlik çalmasın." dedi. Kadir Gecesi etkinliği, ilahi müziklerin çaldığı mini bir konserle son buldu.

ETİKETLER : Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4.'sünüKadir Gecesi 20 bin vatandaş aynı anda iftarını açtı Belediye Başkanı İmamoğlu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para