ET'den Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

CUMHURİYET BAYRAMI ANISINA ET’DEN ATATÜRK, TÜRK BAYRAĞI VE TÜRKİYE HARİTASI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına ET’den Atatürk Portresi, Türkiye Haritası ve Bayrağımızı tezgahında sergileyen TAŞKASAP Avcılar farklı bir görselle bayram kutlaması yaptı.
Bu haber 2017-10-28 10:45:02 eklenmiş ve 1080 kez görüntülenmiştir.

CUMHURİYET BAYRAMI ANISINA 
ET’DEN 
ATATÜRK, TÜRK BAYRAĞI VE TÜRKİYE HARİTASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına ET’den Atatürk Portresi, Türkiye Haritası ve Bayrağımızı tezgahında sergileyen TAŞKASAP Avcılar farklı bir görselle bayram kutlaması yaptı.

TAŞKASAP Avcılar Şubesinden Süleyman Gündüzalp “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına ET’den Atatürk Portresi, Türkiye Haritası ve Şanlı Bayrağımızı tezgahımızda sergileyerek bütün halkımızın bayramını kutlamak istedik”
Gündüzalp “Marmara Caddesinde geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan TAŞKASAP İlçemizde seçkin bir kuruluş olarak sektöründe büyük bir açığı doldurduğu izlenimindeyiz.
Kaliteli ve yerli besi etleri en hijyen koşullarda en güzel hizmetle Avcılar halkına sunmaktan ve bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutlamanın onurunu yaşıyoruz” diyor.

ETİKETLER : CUMHURİYET BAYRAMI ANISINA ET’DEN ATATÜRK TÜRK BAYRAĞI VE TÜRKİYE HARİTASI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına ET’den Atatürk Portresi Türkiye Haritası ve Bayrağı TAŞKASAP TAŞKASAP Avcılar Şubesinden Süleyman Gündüzalp
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para