Ardahanlılar Kaz Gecesinde buluştu

Ardahan'ın Gürçayır Köyü ( mahallesi ) düzenlediği Gebze'de ki etkinliğe Ardahan, İzmir, Adapazarı ve İstanbul’un bir çok ilçesinden katılım sağlandı. Kaz Gecesinin Onur konuğu Bingöl’de terör kurşunların hedefi olup ağır yaralandıktan sonra sağlığına kavuşan Gazi Emniyet Müdürü Atalay Ürker oldu.
Bu haber 2018-01-23 09:36:58 eklenmiş ve 2350 kez görüntülenmiştir.

Ardahanlılar Kaz Gecesinde buluştu

Güzide şehrimiz Ardahan'ın Gürçayır Köyü ( mahallesi ) düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Dört yüz köylüsü ile Çanakkale'de şehitlik ziyareti gerçekleştiren Dernek yönetimi 500 kişiye kaz gecesi düzenleyerek köylülerinin kenetlenmesine bir kez daha vesile oldu.

Ülkemizin dört bir yanında ( Ardahan, İzmir, Adapazarı ve İstanbul’un bir çok ilçesinden köylülülerinin katıldığı gecenin Onur konuğu Bingöl’de terör kurşunların hedefi olup ağır yaralandıktan sonra sağlığına kavuşan Gazi Emniyet Müdürü Atalay Ürker’di.

Geceye okuduğu şiirlerle renk katan Ürker'i dinleyenler zaman zaman göz yaşlarını tutamadılar.

Köylüleri ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ise şu sözlerle ifade etti.

Başıma gelen bu kahpe olay sonrası şimdi iyileşmeye çalışıyorum. Bu kahpe olay neticesinde öğrendiğim tek bir gerçek varki oda akrabalığın, komşuluğun, köylülüğün, arkadaşlığın ne kadar önemli olduğu geçeğidir bu olay başıma geldikten sonra ben yoğun bakımdayken ziyaretime asıl gelenlerin köylü ve akrabalarım olduğu gerçeğidir.

Yazın Ardahana gittim köyümde ve Ardahan'dada bu desteği yine gördüm Kaz Gecesine katıldım candan samimiyeti gördüm çeşitli vesilelerle takdirimi ve mutluluğumu belirttim. Biz bize lazımız kopmayalım bir olalım beraber olalım  iri ve diri olalım. Kaz gecesi beni son derece memnun etti çünkü her türlü duyguyu bana yaşattılar Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Gurbette, memlekette olan her köylümü, hemşerimi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum. Vesile olan Dernek  yönetimine ve Dernek başkanı Erol Hacıgül’e çok teşekkür ediyorum.

 

Gecede bir konuşma yapan Dernek başkanı geçmiş yıla ait derneğin çalışmalarını gösterdiği video slayt görüntüsü ile bir kez daha ifade ederek “Burada emeği geçen başta Dernek yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Kar kış demeden Bursa’dan, Ardahan’dan, Ankara’dan, Adapazarı'ndan, İstanbul'un bir çok ilçesinden bu dayanışma (Kaz) gecemize katılarak bizleri onure eden Gazi Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e, Avukat Çetin Hacıgül’e, Muharrem Gündüz’e, Nevzat Şenol’a, Beyzat Şenol’a, Cevat Bay’a, Bahattin Bay’a, Vedat Bay’a, Asım Tekirtaş’a, Turgut Çınar’a, Atanur Ülker’e, Celil Ülker’e, Nurettin Çınar’a, Yunus Akdeniz’e, Kazım Balcı’ya, Fehimdar Yıldız’a, Mikail Pehlivan’a; İlimdar Yıldız’a, Tahsin Abat’a, Orhan Yıldırım’a, Erbay Aydın’a, Akın Ayna’ya, Adnan Şenol’a, Arı Konak Köyü Derneği Başkanı Şenol Çoban’a, Dursun Hacıgül’e, Gazeteci Yazar Özden Demir’e, Alaattin Çınar’a, Bedir Taştan’a, Şevket Hacıgül’e, Turgay Abat’a, Bilgin Çınar’a, Sazara Köyü Dernek Başkanı İsmet Mamo’ya, isimlerini hatırlayamadığım hanım efendilere, bey efendilere, gönlü bizle olup mazeretleri nedeniyle iştirak edemeyen herkese, yine daha önceki görüşmelerimizde katılacaklarını beyan edip mazeretleri gerekçesi ile aramıza katılamayan  Reis Çelik’e, Hanifi Çelik’e, Çetin Taşdemir'e çok çok teşekkür ederiz. Allah eksikliklerinizi göstermesin iyiki varsınız diyerek keyifli bir gün dileyen dernek başkanı çok daha güzel organizasyonlarda buluşabilmek dileğiyle” temennisinden sonra konuşmasını tamamladı.

ETİKETLER : atalay ürker kaz gecesi ardahan gürçayır
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para