GÖLE-FED’den iftar programı

Esenyurt’ta bulunan Göle Dernekler Federasyonu, Göle Derneği ve bağlı köy dernekleri ile birlikte iftar organizasyonu düzenledi.
Bu haber 2018-05-27 15:45:14 eklenmiş ve 4493 kez görüntülenmiştir.

GÖLE-FED’den iftar programı

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Göle Dernekler Federasyonu, Göle Derneği ve bağlı köy dernekleri ile birlikte iftar organizasyonu düzenledi.

İstanbul’da bulunan Gölelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Togay Çoban, Belediye Meclis üyeleri Engin Doğru ve Akan Deli, iş adamları, Siyasi Parti temsilcileri, İlçe ve Köy Dernek Başkanları ve Göleli vatandaşlar katıldı.

 

BAYSAN: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Gölelilerin birlik ve beraberliğinden dolayı oldukça memnun kaldığını belirten Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ertekin Baysan; “Göleliler sofrasını paylaşıyor iftar programımıza davetimizden dolayı katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İftar programlarında birlikten, dostluktan, kardeşlikten başka bir şey olmamalı. Öncelikle Dünya’da, Ortadoğu’da barış, kardeşlik ve demokrasinin hep daim olmasını ümit ediyoruz. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

DOĞRU: BİRLİK OLABİLİRSEK, BİR ANLAM OLABİLİRİZ

İstanbul Göle Dernekler Federasyonu, Göle Derneği ve köy derneklerinin ortak düzenlemiş olduğu iftar programına sponsor olan DGR Yönetim Kurulu başkanı Gürsel Doğru, “Birlik olabilirsek, bir anlam ifade ettiğimizi söylemek istiyorum. Birliğimizi devam ettirebilmemiz için derneklerin yüklendiği bu sorumluluğu hepimizin sahiplenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu birlikteliği daha çok sağlamalıyız, bende DGR grup adına hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

ETİKETLER : İstanbul Gölelilerin yoğun Esenyurt Belediye Gazanfer Karakaş Togay Çoban Engin Doğru Akan Deli iş adamları Siyasi Part temsilcileri İlçe Köy Dernek Başkanları Göleli vatandaşlar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para