Cevdet Ateş KİTAŞ’da sorumluluk aldı

Cevdet Ateş, Küçükçekmece Belediyesi personel alım ve çalıştırma şirketi olan Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayii Ticaret AŞ. Şirketinde yönetim kurulu Başkanı olarak görev yapmaya başladı, kendisine başarılar diledik.
Bu haber 2019-05-09 14:07:49 eklenmiş ve 5626 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin kararıyla Küçükçekmece Belediyesinde geçmiş dönemlerde Meclis Üyeliği yapan, son dönemde Belediye Başkan Aday Adayı olan, Trakya Rumeli Gönül Birliği Platformunda üst düzey çalışmalar yürüten; siyaset, idarecilik ve halkla ilişkiler konusunda tecrübeli isimlerden Mali Müşavir Cevdet Ateş, Belediyede Şirketinde yönetim Kurulu üyeleriyle çok önemli bir sorumluluk aldı.  Küçükçekmece Belediyesinde geçmiş dönemlerde Meclis Üyeliği yapan, son dönemde Belediye Başkan Aday Adayı olan, Trakya Rumeli Gönül Birliği Platformunda üst düzey çalışmalar yürüten; siyaset, idarecilik ve halkla ilişkiler konusunda tecrübeli isimlerden Mali Müşavir Cevdet Ateş, Belediyede Şirketinde yönetim Kurulu üyeleriyle çok önemli bir sorumluluk aldı.

 

ETİKETLER : KİTAŞ Cevdet Ateş Küçükçekmece Belediyesi personel alım çalıştırma Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayii Ticaret AŞ. Şirketi kemalçebi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para