Bucalı genç'e kız istemesini Ercan TATI yaptı

Gürkan ve selin in mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Tatı gençlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek yüzüklerini taktı. İzmir Buca eski Belediye Başkanı Ercan Tatı, gençlere “Atatürk 'ün yolunda cumhuriyetin ışığında sevgi ve sadakatle yolunuza devam edin vatana millet hayırlı evlatlar yetiştirmeniz dileğimdir” diyerek öğüt verdi mutluluklar diledi.
Bu haber 2019-05-09 15:06:17 eklenmiş ve 5654 kez görüntülenmiştir.

Ercan Tatı kimdir

Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı 1962 Buca/ İzmir doğumlu Buca Ticaret Lisesi mezunu olan Ercan Tatı üniversite öğrenimine 1991 yılında İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde başladı. 

1994 yılında kendi isteğiyle okuldan ayrılan Tatı, çıkan aftan yararlanarak öğrenim hayatına kaldığı yerden devam etmektedir. 

25 yıl İzmir Merkezli gıda ürünleri üzerine imalat ve ihracat yapan Tatı, Anonim Şirketlerinde ihracat müdürlüğü görevini üstlendi. 

Siyasete 1980'li yıllarda CHP Gençlik Kollarında başlayan Ercan Tatı, 1988 yılında Demokratik Sol Parti'de görev aldı. Daha sonra ana yuvası olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne kaydoldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi olan Ercan Tatı, iki dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüttü. İl Genel Meclis üyeliği süresince; 3 yıllık encümenlik, 1 yıl Bütçe Plan Komisyonu Başkan Yardımcılığı, İzyarış Yönetim Kurulu üyeliği yapan Tatı, İzmir İl Özel İdaresi'ne ait İzmir Balçova Termal A.Ş.'nin de Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. 

 


Buca'da bazı amatör spor kulüplerinde yöneticilik görevini de üstlenen Ercan Tatı, ayrıca Buca İnsan Hakları Komisyonu eski üyesidir. 

Ercan Tatı, evli ve bir çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜĞÜN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para