AVCILAR KENT KONSEYİ GENEL KURULUNU YAPTI

Turgay Halisçelik Avcılar Kent Konseyi Başkanı seçildi
Bu haber 2019-06-27 16:02:56 eklenmiş ve 9797 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Kent Konseyi 6. Olağan Seçimli kongresi Genel Kurul Temsilcileri ve halkın yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Seçimli Genel Kurul’da geçen dönem Genel Sekreterlik görevini de yürüten, Turgay Halisçelik Avcılar Kent Konseyi Başkanı seçildi. Kongrede ayrıca 30 kişilik Yürütme Kuruluda seçildi. Genel kurul önceki Başkan Mert Aliak’ın konuşması sonrası, divan başkanlığına Seyfullah Aydın seçildi. Divan başkanı ile söz hakkı isteyen bir katılımcı arasında kısa bir süre sözlü gerginlik yaşandı.

 “İlçemizde yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için bundan sonra da çalışmalarımız yoğun bir şekilde hep birlikte devam edecektir” diyen  Avcılar Kent Konseyi Başkanı seçilen Turgay Halisçelik kongre sonrası yaptığı konuşmada

“Avcılar Kent Konseyi Başkanlığını 5 yıldır sürdüren Mert Ali Ak’a ve bu süreçte emek veren tüm Yürütme Kurulu Üyelerimize ve tüm kent konseyimizin değerli üyelerine vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyor ve hep birlikte çalışmalarımız devam edeceğiz” dedi.

Halisçelik ayrıca katılımcılara tek tek teşekkürde etti

Halisçelik “Avcılar Belediye Başkanı Sayın Turan Hançerli’ye, Başkan Vekilimize, Belediye Başkan Yardımcılarına, Kamu Kurumu Temsilcilerine, Değerli Muhtarlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve ilçe yöneticilerine, değerli Genel Kurul Temsilcilerimize, Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak’a, Kadın Meclisi Başkanı Nesrin İmir’e, Yürütme Kurulumuza, Kent Konseyimizin tüm değerli üyelerine, Belediye Meclis üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli başkan ve temsilcilerine, basın emekçilerimize ve tüm değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ETİKETLER : AVCILAR KENT KONSEYİ GENEL KURUL YAPTI Turgay Halisçelik Başkanı seçildi Mert AliAk Seyfullah Aydın divan başkanı Turan Hançerli Nesrin İmir 6. Olağan Seçimli
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para