BEYLİKDÜZÜ’NDE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Beylikdüzü Belediyesi, park ve yeşil alanların yanı sıra sosyal alanlarda da gerekli bakım çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde yer alan parkların, spor alanlarının ve süs havuzlarının onarım ve bakım çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe halkının keyifli ve kaliteli vakit geçirmesi adına mesai harcıyor.
Bu haber 2019-07-10 16:22:34 eklenmiş ve 6579 kez görüntülenmiştir.

Vatandaşların huzur ve mutluluk içinde sosyal alanları kullanması adına çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki bahçe ve doğal alanların bakımını sürdüren belediye, eş zamanlı olarak sosyal alanlarda da tüm bakım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde çeşitli alanlarda kamelya ve bank montajlarının yanı sıra basketbol potalarının yenilenmesi yapılırken ilçenin estetik görünüşünü zenginleştirmek adına peyzaj düzenlemeleri de devam ediyor.

 

Süs havuzlarının bakımı özenle yapılıyor

 

Beylikdüzü genelinde bulunan toplam 34 süs havuzunun bakım çalışmalarını da yürüten Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri, belirli periyotlarla bakım hizmetini gerçekleştiriyor. Havuz yüzeyindeki çöplerin ve biyolojik göletlerde doğal oluşan yosunların temizliğinin yanı sıra süs havuzlarında yosun önleyici ürünlerin tatbiki, süs havuzlarında çökeltici, renklendirici ve su sağlığı açısından klor ürünlerinin kullanımı ve biyolojik göletlerde su ve su ürünlerinin ekolojisinin takibi ile korunması da sağlanıyor. Ekipler aynı zamanda güvenlik açısından makine dairelerinin ve elektrik panolarının kontrolünü de yapıyor.

 

Spor alanları revize ediliyor

 

Sportif aktivite alanlarına dönük yenileme ve revize işlemlerini de yürüten Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yer alan basketbol ve futbol sahalarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Doktor Ayla Savaş Ortaokulu altında Yaşam Vadisi 1. Etap bölümünde bulunan basketbol sahasında pota yenileme işlemini gerçekleştiren belediye çalışanları, vatandaşların güven ve huzurla spor alanlarından faydalanması adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ETİKETLER : BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Belediyesi park-yeşil Beylikdüzü parklar spor alanları üs havuz onarım-bakım Park-Bahçeler Müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para