CHP Avcılar’dan yeni il binası için bağış kuyruğu

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bağış kampanyasına CHP Avcılar İlçe Başkanlığı’da destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas önderliğinde, Kadın kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili İl Binası alımına destek olmak İçin İŞ Bank Çarşı Şubesi önünde toplanarak bağış yaptılar.
Bu haber 2019-12-12 13:43:27 eklenmiş ve 4966 kez görüntülenmiştir.

CHP kampanya başlatmıştı

CHP İstanbul İl Başkanlığı yeni bir merkez binası satın almak için bağış kampanyası başlattı. Şişhane’de bulunan CHP İstanbul İl Merkezi’nin fiziki şartlarının yetersiz olması nedeniyle yeni bir binaya taşınmak için kolları sıvayan İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP üyelerine de çağrıda bulundu.

Kaftancıoğlu, CHP üyelerine gönderdiği mesajda, “İstanbul artık bize dar, İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar! Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak hedeflerimizi büyütüyoruz; sizlerin destekleriyle yeni il binamıza kavuşuyoruz. Geleceğin mekan senin. Sen de bağış yap; çok yakında geleceğimizin mekanı, hepimizin il merkezinden Türkiye’de iktidara yine birlikte yine omuz omuza yürüyelim” dedi.

 

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan duyurularda da yeni merkez binası için bağış yapmak isteyenlerin yenibina.chpistanbul.org.tr adresinden resmi banka hesaplarına ulaşabileceği belirtildi. Kaftancıoğlu’nun çağrısının ardından birçok CHP’li ilçe örgütü toplu bağış için bankalarda kuyruk oluşturdu.

ETİKETLER : CHPAvcılar-İlçe Başkanı-Erdal Nas adın kolları Belediye Meclis Üyeleri İşbank-Çarşı Şubesi önü bağış
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para