Geri Dönüşüm kutuları tartışmasına Avcılar Belediyesinden yanıt geldi

Avcılar Belediye Meclis Üyeleri son zamanlarda cadde ve sokaklarda gittikçe sayısı artan Sakatlar Derneği, Şehit ve Gaziler kuruluşları vb. ait yardım kutuları konusunda Avcılar Belediye Başkanlığından bilgi istenmiş gazetemizden Hanifi Çelik’de köşe yazısında konunun ayrıntıları üzerinde durmuştu.
Bu haber 2020-02-03 11:57:29 eklenmiş ve 4221 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Belediyesi Meclisinin yeni yapılan oturumunda Meclis Başkanlık Makamının yanıtı okunarak, vatandaşlar bilgilendirdi. Bilgilendirmede; atıkların toplanması, taşınması, yeniden kullanılması ve geri dönüşeme kazandırılması ve takibi yapılası Belediye Başkanlığının yetkisi dahilinde olduğunun altı çizildi.

Avcılar Belediyesi Meclisinde okunan cevap metinde “İlgili Müdürlüklerden bilgi istendi, bahsi geçen iddialarla ilgili Belediyelerin kamu yararına dernek statüsünde bulanan bu gibi derneklerle ortak hizmet projeleri geliştirme ve işbirliği yapma yetkileri vardır.

Buna göre Türkiye Sakatlar Derneği ile işbirliği yapılması ve ortak hizmet programı geliştirmek üzere kanunun ilgili maddesine göre belediye başkanına yetki verilmesi de meclisimizce kabul edilmiştir.

Belediye Başkanlığının da bu yetkiyle bu tür atıkların toplanması, taşınması, yeniden kullanılması ve geri dönüşeme kazandırılması sağlanacak ve takibi yapılacaktır” dendi. 

ETİKETLER : Geri Dönüşüm kutuları tartışmasına Avcılar Belediyesinden yanıt geldi Hanifi Çelik köşe yazısı Avcılar Belediyesi Meclisi belediye Başkanı-turan Hançerli Türkiye Sakatlar Derneği-avcılar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para