SULTANLAR LİGİNDE 4.YIL TEBRİĞİ

Gelecek Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımına başarı mesajı yayınladı.
Bu haber 2020-05-17 09:23:46 eklenmiş ve 2027 kez görüntülenmiştir.

Altıtok yayınladığı mesajda "Beylikdüzü İlçesinin  Süper Liglerde yer alan  tek takımı olan Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımımız yeni sezonda' da Vestel Venüs Sultanlar Liginde Mücadele edecek.Türkiye Voleybol Federasyonun yaptığı açıklama ile  bu yıl Şampiyonluk  ve düşmenin olmayacağının açıklanması ile Ligde kalan takımımız,Sultanlar Liginde aralıksız 4. sezonunu oynayacak.Dünyada etkili olan salgın hastalık sebebi ile ertelenen ve mevcut hali ile tescillenen Vestel Venüs  Sultanlar Liginde 2020-2021 Sezonunda 16 takım yer alacak.

Sponsorsuz hiçbir destek ve yardım almadan karakterli ve kaliteli yerli Türk gençleri ile bu sezonu tamamlayan Beylikdüzü Voleybol İhtisas Bayan Voleybol Takımımızın Teknik ekibini ve Sporcularını özverili mücadelelerinden dolayı kutluyor;Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutarak Ligleri mevcut hali ile tescil eden ve kalan maçları oynatmayan Türkiye Voleybol Federasyonunun  bu kararını  son derece olumlu ve değerli gördüğümüzü,desteklediğimizi  özellikle vurgulamak istiyoruz" dedi.

ETİKETLER : SULTANLAR LİGİNDE 4.YIL TEBRİĞİ Gelecek Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Bayan Voleybol Takımına başarı mesajı yayınladı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para