Şahin Çengel’in vefatı sosyal medyanın gündeminde

Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi (CHP) Şahin Çengel’in yakalandığı hastalıktan dolayı kısa bir sürede hayatını kaybetmesi sevenlerini çok etkiledi.
Bu haber 2020-06-01 14:42:08 eklenmiş ve 3743 kez görüntülenmiştir.

Sivil toplum örgütlerinde aktif aldığı görevlerle, Belediye Meclis Üyeliği çalışmalarıyla ve çevresinde ki diyaloglardan dolaya geniş çevresi olan Şahin Çengel’in vefatı sevenlerini üzdü. Şahin Çengel’in sevenleri Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesaplarından üzüntülerini yaygın olarak paylaştılar ve Haber partalları da haber yaptı.

 

Paylaşımlardan bazıları şöyle;

 

Kemal Çebi

“Meclis üyemiz Şahin Çengel’in acı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybeden merhum Çengel’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.”

 

Kastamonu Pınarbaşı Dernekler Federasyonu

“Federasyonumuzun önceki Dönem Başkanı, Pınarbaşı Dernekçiliğinin Temel taşı olan Ve Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Şahin Çengel Vefat etmiştir.”

 

Şefik OK

K çekmece belediye meclis üyemiz ŞAHİN ÇENGEL Vefat etmiştir kendisine rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum”

 

Beşir Çevik

“Küçükçekmece Belediye meclis Üyemiz, arkadaşım Şahin Çengel tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Başta ailesine ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailemize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.”

 

Abdulhadi Akmugan

“Küçükçekmece CHP Belediye Meclis üyemiz Şahin Çengel Kovit-19 hastalığına yenik düşerek maalesef vefat etmiştir. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.”

 

Erkan Yılmaz

“Şahin Abimizi kaybettik...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Tüm CHP ailemizin ve ÇENGEL ailesinin başı sağ olsun

ETİKETLER : Şahin Çengel vefatı sosyal medyanın gündeminde Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi (CHP) Şahin Çengel hayatını kaybetmesi sevenlerini çok etkiledi Kemal Çebi Kastamonu Pınarbaşı Dernekler Federasyonu Şefik OK Beşir Çevik Beş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer VEFAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para