İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN WEBİNAR ‘‘SOSYAL İZOLASYON DÖNEMİNDE EVDE KADININ ROLÜ VE İŞ YAŞAMINA ETKİSİ’’

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Merkezi ortaklığı ile sosyal izolasyon döneminde ‘‘Evde Kadının Rolü ve İş Yaşamına Etkisi’’ konusuna dikkat çekmek adına 5 Haziran 2020 tarihinde bir webinar düzenledi.
Bu haber 2020-06-06 16:59:33 eklenmiş ve 3614 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ve Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Merkezi ortaklığı ile sosyal izolasyon döneminde webinar düzenlendi. Sosyal izolasyon döneminde evden çalışan kadınların yaşadıkları sorunların konuşulduğu webinarda CitiPR Ajans Başkanı Derya Aslan ve Feveran İletişim Kurucu Ortağı Tülin Çeneli Dönmez gençlerle buluştu.

 

‘’İletişimciler olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız’’

 

Gençlere seslenen ajans başkanlarından Feveran İletişim Kurucu Ortağı Tülin Çeneli Dönmez öğrencilere; ‘‘Kadın olmanın getirdiği zorlukları dönem dönem yaşıyoruz. Sosyal izolasyon sürecinde İletişim profesörü olarak bize düşen kadın ve erkeğin eşit bir konumda olmasını sağlamak. Biz, kadınların çoğunlukta olduğu bir sektörde yer alıyoruz. Bu nedenle erkek egemen sistemin kadınların iş gücüne dahil olması ile evrileceğini düşünüyorum. İletişimciler olarak uzun soluklu projelerle üstümüze düşeni yapmalıyız.’’ diyerek sözü CitiPR Ajans Başkanı Derya Aslana bıraktı.  Derya Aslan ‘’Kadının ev ve iş yükünün sosyal izolasyon döneminde daha fazla arttığına kanaat getirdi. Bu dönemde sosyal izolasyon sebebiyle kadının iş hayatında ve evde yaşadığı eşitsizliklere karşı artık ses çıkarmaları gerektiğini belirterek bu bağlamda bu sorunu çözmek adına cinsiyet ayrımcılığına değil cinsiyet eşitliğine vurgu yapmamız gerektiğinin’’ altını çizdi.

 

Konuşmacılarımız; “Öğrencilerin kaliteli iletişimi, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünün kalitesini gösterdiğinin altını çizerek, proje oluşturucusu öğrencileriniz Miray Badem, Yağmur Kıyırlı, Cengiz Yanboludan, Aybüke Kaya, Uğurcan Karadağ, Senay Telek ve sizi tebrik ederim” diyerek, etkinliğin yarattığı farkındalıktan ötürü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay’a teşekkürlerini iletti.

ETİKETLER : İSTANBUL-GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ WEBİNAR SOSYAL İZOLASYON DÖNEMİNDE EVDE KADININ-ROLÜ İŞ-YAŞAMINA ETKİSİ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü Toplumsal Cinsiyet Araştırmal Merkezi orta
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para