KÜÇÜKÇEKMECE’NİN SESİ SİNEM ÇITAK OLDU

Küçükçekmece Belediyesi’nin 15-25 yaş arasındaki gençler için ücretsiz düzenlediği ses yarışmasının kazananı belli oldu. Müziğin usta isimleri İlhan Şeşen, Çetin Akdeniz ve Gamze Kor’un jüri koltuğunda oturduğu yarışmayı halk oylamasıyla 21 yaşındaki Sinem Çıtak kazandı. Yapılan halk oylamasında 6157 kişi Küçükçekmece’nin sesini belirlemek için oy kullandı.
Bu haber 2020-06-17 08:28:05 eklenmiş ve 3709 kez görüntülenmiştir.

Ödüllerini Başkan Çebi’den aldılar

Gençlerin yeteneklerini geliştirmelerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenler için Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi’nde ödül töreni düzenlendi. Yarışmaya başvuran 100 kişiden, 30 kişinin jüri kararıyla finale kaldığı büyük yarışta birinciliğe Sinem Çıtak, ikinciliğe 24 yaşındaki Melisa Rabia Erikçi, üçüncülüğe ise 16 yaşındaki Su Azra Dayıoğlu adını yazdırdı. Küçükçekmecenin genç sesleri ödüllerini Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin elinden aldı.

Kemal Çebi: Bu çocuklar, ülkemizin ve geleceğimizin güvencesi

Gençleri tebrik ederek, ödüllerini takdim eden Başkan Çebi, “Gençlerimiz koronavirüs sebebiyle uzun süre evlerinde kaldılar. Biz de bu süre içerisinde onların evde kalmışlıklarını bir eğlenceye dönüştürmeyi düşündük. Daha önemlisi yetenekleri desteklemek istedik. Çok güzel sesler çıktı ortaya. Keyifle dinledik. Sosyal mesafeyi koruyarak ödül törenimizi gerçekleştirdik ve dereceye giren arkadaşlarımıza ödüllerini takdim ettik. Önemli olan onlara yol açmak ve merdivenin bir basamağı olabilmektir. Bu çocuklar, bizim, ülkemizin ve geleceğimizin güvencesi. Onları çok önemsiyorum. Yarışmaya katılan gençlerimizi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sinem Çıtak: Çok heyecanlıyım, belediyemizle gurur duyuyorum

Tevfikbey Mahallesi’nde ikamet eden yarışmanın birincisi 21 yaşındaki Sinem Çıtak, heyecanını paylaşarak, “Küçüklükten  beri müziğin içindeyim. Annem de babam da müzikle ilgileniyor. Yarışmayı ilk babamdan duydum. Çok heyecanlandım. Sonrasında finale kaldığımı öğrendim. İkamet ettiğim ilçe belediyesinin yeteneği, kültürü ve sanatı desteklemesi çok güzel, gurur veren bir şey. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye teşekkür ederim” dedi.

Yarışma sonunda 1. seçilen yarışmacıya; 500 TL’lik hediye çeki ve karaoke eğlence seti, 2. yarışmacıya; 300 TL’lik hediye çeki ile karaoke eğlence seti, 3. yarışmacıya ise 200 TL’lik hediye çeki ile karaoke eğlence seti hediye edildi. Yarışmaya başvuran her katılımcıya, Küçükçekmece Belediyesi tarafından hazırlanan sürpriz hediye paketi ve ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

ETİKETLER : KÜÇÜKÇEKMECE’NİN SESİ BELLİ OLDU KÜÇÜKÇEKMECE’NİN SESİ SİNEM ÇITAK Melisa Rabia Erikçi Su Azra Dayıoğlu Ödüller Başkan Çebi’den Küçükçekmece belediyesi Müziğin usta isimleri İlhan Şeşen Çetin Akdeniz Gamze Kor jüri koltuğu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para