Avcılar’da Mangal Bölümleri kalktı Piknik Masaları kondu

HANÇERLİ’DEN MANGALA KARŞI YENİ ÖNLEM: BARBEKÜ ALANLARI KALDIRILDI Avcılar Belediyesi kentin en büyük park alanı olan Paşaeli Piknik Alanı’ndaki barbekü bölümlerini kaldırdı. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin talimatı ile kaldırılan barbekü alanlarının yerine piknik masaları kondu.
Bu haber 2020-07-01 14:34:45 eklenmiş ve 3336 kez görüntülenmiştir.

İyice ısınan havaların ve normalleşme sürecinin etkisiyle park ve piknik alanlarında görülen yoğunluğu önlemek ve temiz hava sahası yaratmak adına Avcılar Belediyesi yeni bir çalışmaya imza attı.

Belediyenin Park ve Bahçe Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, bir süredir mangal yasağı uygulanan kentin park ve bahçelerini yasağa uygun olarak düzenlemeye başladı. Düzenlenmeye ilk olarak Avcılar’ın en eski ve büyük parklarından olan Paşaeli Kent Parkı’ndan başlandı. Toplum sağlığı ve kamu düzeni koruma, izolasyonu temin etme, mesafeyi koruma açısından risk oluşturması nedeniyle parktaki tüm barbekü alanları yıkılarak yerlerine sosyal mesafeye uygun nitelikte piknik masaları yerleştirildi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, “ Hala sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz gereken bir süreçteyiz. Bu kontrollü normalleşme sürecini büyük bir dikkat ve titizlikle yürütmeliyiz. Bu çerçevede hem sosyal mesafe kurallarına uygun hem de dumansız, daha temiz yeşil alanlar yaratmak için uyguladığımız mangal yasağımıza uygun olarak yeni düzenlemeler yapma kararı aldık. Güzel İnsanlar Kenti Avcılar, huzurla rahat nefes alsın diye çalışıyoruz” dedi.

Park ve Bahçe Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları eş zamanları olarak ilçedeki tüm park ve bahçelerde devam edecek.

ETİKETLER : Avcılar Mangal Bölümleri kalktı Piknik Masaları kondu MANGALA KARŞI YENİ ÖNLEM BARBEKÜ ALANLARI KALDIRILDI büyük park alanı Paşaeli Piknik Alanı barbekü bölümleri Avcılar Belediye Başkanı Av Turan Hançerli
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DUYURU haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para