İ-ANAKDEF AVCILAR ZİYARETLERİ

İ-ANAKDEF yeni seçilen başkan Ercan Doğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Avcılar Belediye Başkanı, yardımcısı ve Avcılar Emniyet Müdürünü ziyaret ederek tanıştılar ayrıca çalışma projeleri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.
Bu haber 2020-09-10 11:06:42 eklenmiş ve 3017 kez görüntülenmiştir.

Merkezi Avcılar Yeşilkent Mahallesinde bulunan İ-ANAKDEF (İstanbul’daki Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu) Ercan Doğan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyeleri Avcılar Belediye Başkanı Avukat Turan Hançerli yardımcısı Bülent Zeren ve Avcılar Emniyet Müdürü Murat Çakır’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret eden yeni seçilen Başkan Ercan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıştırdılar ve hedefledikleri çalışmalar ve projeleri ile ilgili bilgiler sundular.

İ-ANAKDEF heyeti daha sonra Bülent Zeren ve Meclis üyeleri ile bir araya geldiler. Bülent Zeren’in doğum gününden dolayı tebriklerini de sundular.

Belediyede görüşmelerini tamamlayan Federasyon temsilcileri kendileri gibi göreve yeni gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır'ı da ziyaret ederek başarı dilediler.

ERCAN DOĞAN ZİYARETLERİ DEĞERLENDİRDİ TEŞEKKÜR ETTİ

İ-ANAKDEF Başkanı Ercan Doğan görüşmeleri değerlendirdi.

Başkan Doğan “Federasyonumuz (İ-ANAKDEF) olarak Belediye Başkanımız Turan Hançerli ve Başkan Yardımcımız Bülent Zeren'i ziyaret ederek güncel genel konular üzerine görüşme yaptık. İlgi ve alakalarından dolayı değerli başkanlara teşekkür ederiz.

Ziyaretlerimizde bizi karşılayan ve yakından ilgilenen önceki dönem CHP Avcılar İlçe Başkanımız ve İl yöneticimiz Duran Meşeci'ye, Avcılar CHP Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Aslan'a, meclis üyemiz Hasan Uzun'a, İlçe Başkan Yardımcılarımız Bekir Doğan ve Coşkun Çetintaş'a, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Murat Çelikbaş'a çok teşekkür ederiz” dedi.

Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerini de değerlendiren Federasyon Başkanı Doğan “Federasyonumuz adına, göreve yeni gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Çakır'ı ziyaret ettik. Bizimle yakından ilgilendiler, değerli müdürümüze teşekkür ederiz” cümlelerine yer verdi.

ETİKETLER : Avcılar Yeşilkent Mahallesi İ-ANAKDEF.İstanbul’daki Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu Ercan Doğan başkan Yönetim Kurulu Avcılar Belediye Başkanı Avukat Turan Hançerli Bülent Zeren Avcılar-Emniyet Müdürü Murat Çakır ziyaret
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para