İstanbul'daki İ-ANAKDEF Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu İzmir için dayanışmaya omuz veriyor

Genel Merkezi Avcılar Yeşilkent Mahallesinde olan Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu (İ-ANAKDEF) İzmirlilerin yaralarını sarmak için kendi araçlarıyla bizzat gerçek muhattaplarına toplanan malzemeleri teslim ediyor.
Bu haber 2020-11-09 08:40:31 eklenmiş ve 2872 kez görüntülenmiştir.
İ - Anakdef "Dayanışma Sevgiyi Büyütür" slaganıyla üye derneklere ve üyelerine yardım çağrısnda bulundu ve hiç küçünsenmeyecek boyutda bağış yapıldı. Başkan Ercan Doğan ve yönetimi bağışları bizzat kendi araçları ve imkanlarıyla gerçek mağdurlara ulaştırdı.
 
İ - Anakdef Başkanı Doğan "İstanbul'daki Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu' adına İzmir'de yaşanan depremin yaralarını sarmak için bizde katkımızı sunduk.
Dernek başkanlarımız İlyas Şahan, Ahmet Kuru ve İsmail Yıldırım'la birlikte federasyonumuz adına İzmir'e giderek canlarımızın acısını paylaştık. 
Dayanışmamıza omuz veren herkese tekrar çok teşekkür ediyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Dileriz hiçbir coğrafyada böyle acılar birdaha yaşanmasın" diyerek açıklama yaptı.
 
Fedarasyon yönetimi daha önce üye ailesine seslenerek "Federasyon 10 bin maske 100 battaniye ve dezenfekten malzemeleriyle dayanışmaya başladı. Siz değerli canlarımız da dayanışmamıza omuz vermek isterse bize ulaşabilirsiniz. Unutmayalım hepimiz her an aynı durumla kaŕşılaşabiliriz!" demiş ve itibat numaralarını şu şekilde paylaşmıştı;
 
Kurumumuz adına 
İrtibatlar
0532 701 56 61  Ercan Doğan
0533 510 01 66  İlyas Şahan
0532 662 73 61  Ahmet Kuru
0535 504 22 71  Ali Baykal
0535 207 34 72  İlyas Meşeci
0532 375 90 37  İsmail Yıldırım
 
İlk yardımlar gönderildi 
Başkan Doğan "İstanbul'daki Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu (İ-ANAKDEF) olarak herzaman üyelerimizin bize ihtiyaç duyduğu ve bize ulaştığı her konuda yaralarına merhem olmaya elimizden geldiği kadar devam ediyoruz.
Federasyonumuzun girişimleriyle, Belediyelerimizin ve işadamlarımızın her anlamda destekleri kurumumuza devam ediyor, kışa girerken yine zor günler geçiren canlarımıza katkılarımıza durmadan devam ediyoruz. Geçen dönem işadamımız YAYLA ÇAKIR TEKSTİL (Mehmet Doğan) çok sayıda battaniye göndermişti bu kışta yine genç işadamlarımızdan FOLAKLAR TEKSTİL (Gülabi Bozkurt) ayakkabı ve çok sayıda battaniye ve çorap desteğinde bulundu.
Bu anlamda herşeyden önce varını olmayanla paylaşan ait olduğu topluma desteğini hiç esirgemeyen böyle yüreği güzel işadamı üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.
 Bizde İ-ANAKDEF olarak böyle iyi yürekli işadamlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her konuda kurum olarak yanlarında olacağız" demişti.
ETİKETLER : İ-ANAKDEF Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu İzmir dayanışmaya omuz veriyor Ercan Doğan İlyas Şahan Ahmet Kuru İsmail Yıldırım Ali Baykal İlyas Meşeci YAYLA ÇAKIR TEKSTİL Mehmet Doğan FOLAKLAR TEKSTİL Gülabi Bozkurt
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para