Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece’den seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece'de İstanbul 3. Bölge Apartman Görevlileri ile buluştu. Sefaköy Kültür Merkezi'ndeki buluşmaya CHP İstanbul İl Başkanı Milletvekilleri ve komşu ilçe Belediye Başkanları’da katıldı.
Bu haber 2021-01-19 17:19:47 eklenmiş ve 1914 kez görüntülenmiştir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Merkezi’nde apartman görevlileriyle buluştu. Gerçekleşen toplantıya, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Turan Aydoğan, Emine Gülizar Emecan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ile üçüncü bölge CHP ilçe başkanları katıldı. Basına açık ve kapalı iki ayrı bölümden oluşan toplantının açılış konuşması CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu yaptı.
“Her yerde sözcünüz olacağım”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da apartman görevlileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu,”Apartman görevlileri, sorununuz var mı? Elbette var. Örgütlenin. Bakın sayınıza Türkiye genelinde en az bir milyon kişisiniz. Bir milyon kişi bir araya gelip ses çıkardığınızda Türkiye’yi sallarsınız. Bir araya gelin. Her yerde sözcünüz olacağım” dedi.

Ayrım yaptığımız zaman toplumu ayrıştırırız

Bir milyon apartman görevlisi olduğuna dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:Apartman görevlileri, sorununuz var mı? Elbette var. Örgütlenin. Bakın sayınıza Türkiye genelinde en az bir milyon kişisiniz. Bir milyon kişi bir araya gelip ses çıkardığınızda Türkiye’yi sallarsınız. Bir araya gelin. Dernek kurun, örgütlenin. Temsilcilerinizi seçin. Her yerde sözcünüz olacağım. Gerekirse sizin sözcünüzü Türkiye Büyük Millet Meclisinde grupta kürsüye çıkaracağım. Herkes dinlesin. Sorunu yaşayan sizsiniz. Ben sizin çocuklarınızın da iyi beslenmesini isterim. İyi okullara gitmesini isterim. Hiçbir eğitim sorunuyla karşılaşmamalarını isterim. Okuyacaklar büyüyecekler bu ülkeye hizmet edecekler. Hiçbir ayrım yapmamak zorundayız. Ayrım yaptığımız zaman toplumu ayrıştırırız.“

sorunları aşmanın yolunun ise birlik olmak”

Apartman görevlilerinin yasal haklarını kullanamadıklarını belirten Kılıçdaroğlu, sorunları aşmanın yolunun ise birlik olmaktan geçtiğini söyleyerek şöyle konuştu: İzin hakkınızı yeteri kadar kullanabiliyor musunuz? Kıdem tazminatı hakkınızı alabiliyor musunuz? Pek çok hakkınız var. Yasalar bu hakkı vermiş size. Ama bu hakları alma ya da tanıma konusunda sorun var. Bu sorunu aşmanın yolu birlik olmaktır, ortak ses çıkarmaktır. Apartman yöneticisiyle gerekirse siz değil sizi temsil eden sendika veya derneğin başkanı konuşmalı. Burada böyle bir haksızlık yapıyor denmeli. Önemli olan kavga yaratmak değil, önemli olan sorunun çözülmesine katkıda bulunmaktır. Biz her zaman yanınızdayız. Hiç endişeniz olmasın. Bir telefon kadar yakınım size. Beni ararsınız, büyükşehir belediye başkanımızı ararsınız. Benim ilkem şu. Bu ülkede herkesin huzur içinde yaşadığı güzel bir Türkiye’yi inşa etmek. Bir apartmanda bir tane huzursuz insan varsa herkes huzursuzdur. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Huzuru kendi ülkemizde kendi apartmanımızda sağlamak zorundayız.”

Unutmayın Ankara’da bir kardeşiniz var”

Hepinize saygı duyuyorum. Neden biliyor musunuz alın teri döküyorsunuz. Aldığınız her kuruş ananınızın ak sütü kadar helaldir çünkü. Evinizi su basıyor, nemli ama koşullarda bile bir sakinin gidip ihtiyacını karşılayabiliyorsunuz. Onlar da size minnet borçlu. Öyle olmak zorunda. Karşılıklı anlayış içinde sorunlarımızı çözmek zorundayız. Unutmayın Ankara’da bir kardeşiniz var. Bizden birisi. Bizi bilen birisi. Bizi savunan birisi. Bizim sorunlarımızı dile getiren birisi. Siz bunu söylediğiniz zaman ben bundan büyük bir gurur duyacağım. Evet bütün apartman görevlileri benim kardeşim ve ben de onların sözcüsü olmaktan onur duyuyorum” dedi.

 

ETİKETLER : İstanbul 3. Bölge Apartman Görevlileri buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Merkezi CHP İstanbu İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul Milletvekilleri Turan Aydoğan Emine Gül
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para