Esenyurt Belediyesi MAVİ BALON UÇURDU

Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, gökyüzüne mavi balon uçurdu.
Bu haber 2021-04-03 13:36:24 eklenmiş ve 3667 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Özel Eğitim Merkezi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek ve otizmin bir hastalık olmadığına vurgu yapmak için özel çocuklarla birlikte etkinlik düzenledi. "Otizme Mavi Işık Yak" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, merkezde eğitim alan özel öğrenciler ve öğretmenleri mavi kıyafetler giyerek mavi maske taktı. Ardından özel çocuklar, öğretmenleriyle birlikte gökyüzüne mavi balon uçurdu. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek ve Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Günnur Yıldırım’ın da katıldığı etkinliğin sonunda, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

MAVİ GİY, MAVİ MASKE TAK VE OTİZME MAVİ IŞIK YAK”

Otizme farkındalık yaratmak için böyle bir etkinlik düzenledikleri söyleyen Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi Şefi Muhammed Alabay, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi olarak farkındalık yaratmak istedik. Herkesi bu farkındalığa davet ediyoruz. ‘Mavi Giy, Mavi Maske Tak ve Otizme Mavi Işık Yak’ diyoruz. Ayrıca bugüne özel, çocuklarımıza ufak hediyelerimiz olacak. Mavi balonları göklere uçurarak, otizme mavi ışık yakacağız” dedi.

ETİKETLER : Esenyurt Belediyesi ÖzelEğitim Merkezi öğretmen öğrenciler 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü gökyüzüne mavi balon uçurdu kemal deniz bozkurt belediye başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para