İKİTELLİ - ATAKÖY METRO HATTI TEST SÜRÜŞÜ YAPILDI

İBB Balkan Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, çok sayıda misafir ve yetkilinin de katılımı ile test sürüşü gerçekleştirildi. Hattın üç istasyonluk İkitelli-Masko-Bahariye bölümü tamamlandı. Mayıs ayında açılması planlanan ilk üç istasyon için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile test sürüşü gerçekleştirdi.
Bu haber 2021-04-14 16:01:34 eklenmiş ve 2215 kez görüntülenmiştir.

İmamoğlu'na İBB üst düzey yönetimi, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve İstanbul'da bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da eşlik etti. Test sürüşünde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Ataköy'den başlayıp, İkitelli'ye devam eden önemli bir hat. Burada günde 500 bin yolcu hedefliyoruz. Aynı zamanda birçok hattı kesen de bir hat” dedi.

29 MAYIS'A YETİŞECEK

Hattın, önemli bir trafik yükünü kaldıracağını belirten İmamoğlu “Başta Küçükçekmece, Bağcılar; aynı zamanda Basın Ekspres yolundaki aktif ticari aksın da yükünü alan bir hat olduğu için Bakırköy'den Bahçelievler'den, Bağcılar'dan Başakşehir'e kadar; Küçükçekmece ve Bağcılar'la birlikte çok yoğun bir nüfusu da kapsayan bir hattımız. İnşallah en kısa zamanda burayı, İstanbullularının hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu. İmamoğlu, mayıs ayında açılması planlanan istasyonların İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayıs'a yetiştirilmesini istedi.

HAT TÜM KOMŞULARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Test sürüşü sonrası açıklama yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Test sürüşleri tamam. Mayıs ayında hizmete girecek olan hat tüm komşularımızın da yüzünü güldürecek. İkitelli-Ataköy Metro Hattının Bahariye'ye kadar olan kısmının test sürüşünü İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Adana Belediye Başkanım Zeydan Karalar ve emeği geçen İBB yetkilileri ile gerçekleştirdik, ilçem ve komşularım adına çok mutluyum” dedi.

ETİKETLER : İKİTELLİ ATAKÖY METRO HATTI KOMŞULARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KaralarTest sürüşü Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İnşaat- yaşamalanları haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para