CHP K.Çekmece Hanaklılar Derneğinde

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Kemal Çebi ve Hüseyin Aksu Ardahan İli Hanak Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek parti politikaları hakkında üyelere bilgi verdiler. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden İlknur Kurt, Yüksel Özcan, Rıza Bozkurt, Belediye Meclis Üyelerinden Enis Koçak, Beşir Çevik, Milletvekili Aday Adaylarından Şeref Dursun ayrıca prof Dr Zeki Kılıçaslan'da vardı.
Bu haber 2015-04-23 08:48:48 eklenmiş ve 2620 kez görüntülenmiştir.

 Hanak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güner Özmen, Köy Dernek Başkanları ve üyeler toplantıya yoğun ilgi gösterdiler.

Hanak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güner Özmen giriş konuşması yaparak; CHP'nin yalnızca seçim zamanı değil devamlı derneklerini ziyaret ettiklerini hatırlattı ve bu nedenle katılımcılara teşekkür etti.

CHP'nin seçim bildirgesi açılımı konusunda Milletvekili Adaylarından Kemal Çebi, Hüseyin Aksu ve Prof Dr. Zeki Kılıçarslan bilgi verdiler ve Atanur Çelik, İsmet Yılmaz, Şanver Er'inde sorularını yanıtladılar. 

ETİKETLER : kemal çebi hüseyin aksu ilknur kurt güner özmen tc derya akbaş enis koçak prof dr zeki kılıçarslan beşir çevik yüksel özcan galip özcan hanaklılar derneği chp küçükçekmece chp 3. bölge koordinasyon merkezi atanur
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para