Dayanışma Ruhuyla Avcılar yangın bölgelerinde

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yardımlarınızı yangın bölgelerindeki vatandaşlarımıza ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz diyerek İhtiyaç listesini de sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Bu haber 2021-08-05 08:53:02 eklenmiş ve 2024 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Belediyesinin Yangın yerine ulaştırmak için talep ettiği listede; Kullanılmış kıyafet ve ayakkabı, iç çamaşırı, çorap, çocuk bezi, hijyen malzemeleri (sıvı sabun ve ıslak mendil), kadın hijyen pedi, el feneri ve pili, N95 gaz maskesi, yanmaz eldiven, powerbank ve sırt çantası da var.

 Yangının yarattığı yaraları el birliği ile saracağız. Avcılarımızın dayanışma ruhunu yangın bölgelerindeki vatandaşlarımızla paylaşmak için ekiplerimiz yola çıkıyor diyen Belediye Başkanı Turan Hançerli “Yaraları el birliği ile sarmak için Sağlık Ekibimiz ve Veteriner Hekimlerimiz, Sivil Savunma Ekibimiz, Su Tankerimiz, Ambulansımız ve ihtiyaç malzemelerimiz ile yangın bölgesine yola çıktı. Merzifon ve Çevre Köyleri Dernekler Birliği’ne (MER-DER) ve hayırseverlere de dayanışma ruhunu paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

https://www.facebook.com/TuranHancerliChp/videos/565112818180963

ETİKETLER : Avcılar yangın bölgelerinde turan hançeri belediye başkan Kullanılmış kıyafe ayakkabı iç çamaşırı çorap çocuk bezi MER-DER hijyen malzemeleri sıvı sabun ıslak mendil kadın hijyen pedi el feneri pili N95 gaz maskesi yanmaz eld
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Sosyal Sorumluluk haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para