Mevlüt Aslanoğlu anıldı

Aslanoğlu'nun kabri başında gerçekleştirilen anma törenine CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP 3 Bölge Milletvekili Adayı Erhan Bozan, Kemal Çebi, Avcılar eski Belediye Başkanlarından Yüksel Çengel, Dr. Necdet Ayaydın, K.Çerkmece, Beylikdüzü ve Avcılar ilçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Ferit Mevlüt Aslanoğlu seveni katıldı.
Bu haber 2015-05-25 12:50:55 eklenmiş ve 1309 kez görüntülenmiştir.

Aslanoğlu Mezarı Başında Anıldı

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucun yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Büyükçekmece'deki mezarı başında anıldı.

22. ve 23. Dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan 24. dönem İstanbul Milletvekilliği görevini sürdürürken yaşamını yitiren CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu unutulmadı.

Çalışkan ve dürüst bir siyasetçiydi

Anma töreninde Aslanoğlu'nun mezarı başında mevlit okutuldu. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı anma töreninde konuşan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi ve CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Mevlüt Aslanoğlu'nun dürüst, çalışkan ve her zaman halktan yana olan bir siyasetçi olduğunun altını çizdiler.

Çok sayıda etkin isim katıldı

Aslanoğlu'nun Büyükçekmece Yeni Mezarlık'taki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP 3 Bölge Milletvekili Adayı Erhan Bozan, Kemal Çebi, Avcılar eski Belediye Başkanlarından Yüksel Çengel, Dr. Necdet Ayaydın, K.Çerkmece, Beylikdüzü ve Avcılar ilçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Ferit Mevlüt Aslanoğlu seveni katıldı. Mezarlıkta dua edilmesinin ardından Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet camide mevlit okutuldu, Kandil Gününe denk gelmesi münasebetiyle kandil simidi dağıtıldı, engelli sandalyesiyle anmaya katılanlar da oldu.

Adına layık olmaya çalışıyorum

Merhum Ferit Mevlüt Aslanoğlu’un oğlu Erdem Aslanoğlu’da Sosyal Medyada ki paylaşımında  “İnsanın hayatta kutsalları arasında en başta ailesi gelir, erkek çocuk anneye düşkündür ama babası hayatının ilk idolüdür, Allah bana babamın yolundan ayrılmamayı nasip etsin inşallah.

İSİM ile bırakmış olduğu eşsiz mirası, ona layık olur bir şekilde, onun bana en büyük emaneti oğlum Aslan'a ve kızım Asya'ya bırakabilmek hayattaki en büyük amacımdır.

1 sene nasıl geçti anlayamadım, anlayamazdım da, çünkü her girdiğim ortamda tanıdık tanımadık insanlar hep güzel sözleriyle, anılarıyla yad ettiler, o güzel insanlar seni bizden eksik etmediler, bir evlat için bundan daha büyük bir gurur kaynağı olamaz.

İnşallah onun bir tırnağı kadar bile olabilirim ve onun gibi insanlara hizmet edebilir, onun bayrağını taşıyabilirim.

Çok özlüyor ve hep beni biryerlerden izlediğini biliyor, adına layık olmaya çalışıyor ve çalışacağım.

Allah mekanını cennet eylesin, rahat uyu babam” diye yazdı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GAZETE SAYFALARI haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para