SEYİTHAN İZSİZ’İN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINI MERAL AKŞENER YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt'ta, İYİ Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz’in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.
Bu haber 2023-05-04 15:03:54 eklenmiş ve 1129 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Haramidere Eskidji Bazaar önünde Seyithan İzsiz’in yaptığı Delta Deluxe Residence önünde yoğun katılımla gerçekleşen açılıştan dolaya İYİ Parti lideri Meral Akşener İstanbul 3. Bölge 2. Sıra adayıda olan Seyithan İzsiz’e teşekkür etti.  Açılış’ta İzsiz’in akrabaları ve hemşerilerinin yoğunlukta olduğu coşkulu bir kalabalık vardı.

Akşener, "Helal oylarınızla inşallah başbakan olacağım ben. Partimiz birinci parti olacak. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e vereceksiniz, bende başbakan olacağım. 3. Bölgenin milletvekiliydim. Böyle toplantılar yapardık ve özellikle kadınlarımız, gençlerimiz buralarda olurlardı. Ben kendimi çok mutlu hissederdim, şu anda da çok büyük heyecan duyuyorum.

Bir ay içinde 100 bin öğretmen atayacağız. Diğer dönemde de 150 bin öğretmen atayacağız. Bütün köy okullarını açacağız. Ocak ayında emekli ve emekçilere yüzde 50 zam yapacağız bilginiz olsun. Geçen sene 5 bin liraydı, bu sene 15 bin lira kurban kesmek. Emeklilerin hesabına derhal 15'er bin lira para yatıracağız ki hayatlarını idame ettirebilsinler" dedi.

SEYİTHAN İZSİZ ‘TEŞEKKÜRLER ESENYURT’

İstanbul 3. Bölge 2. Sıra adayıda olan Seyithan İzsiz yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkan Yardımcısı Adayımız İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Aksener, Esenyurt'daki Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına bizzat katılarak bizleri onurlandırdı.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında, beni yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen tüm Esenyurtlu hemşehrilerime çok teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER : MERAL AKŞENER iyi parti ESENYURT SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞ seyithan izsiz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para