YOZGATLILARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı, biricik kızı Eda’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Eda ve Umut Top çiftinin mutlu günü coşkulu bir katılımla gerçekleşti.
Bu haber 2023-07-14 08:35:43 eklenmiş ve 911 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa ve Dilek Fakı’nın kızları Eda, Binnur ve Ali Top çiftinin oğulları Umut ile hayatını birleştirdi.

Lima Davet ve Balo Salonu’ndaki kınanın ardından İstanbul Star Garden Kır Düğün Salonu’ndaki düğün törenleri gerçekleşti.

Düğüne her iki ailenin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Yozgat Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Deniz ve eşi, Esenyurt MHP Belediye meclis üyesi Davut Gezer, Esenler eski Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Süleyman Erden, Avcılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özcan Özbey ve yönetim kurulu, Bozok Federasyonu Başkanı Hamdi Kurtoğlu ve yönetim kurulu, İstanbul, Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekleri federasyonu Başkavekili Hatem Yakışıklı ve yönetim kurulu, çok sayıda dernek başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Yönetim Kurulu Üyesi, Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Yozgat Valisi Ziya Polat, genç çiftin mutluluklarını gönderdikleri mesajla paylaştılar.

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı, anlamlı günden yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür mesajı yayınladı: Fakı ‘Mutlu günümüzde uzaktan yakından teşrif eden, çiçek gönderen, mesaj atan arayan tüm gönül dostlarımıza, ailemiz ve şahsım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim her birinizden razı olsun. İyi ki varsınız’ dedi.

ETİKETLER : Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı kızı düğün kemal deniz bozkurt Eda fakı Umut Top
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜĞÜN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para