İBB BAŞKANI İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Yakın zamanda açılması beklenen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’yle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Bu haber 2023-07-29 13:30:42 eklenmiş ve 796 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Yakuplu’da yapımına devam edilen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan İmamoğlu ve Çalık, ekiplerden bilgi aldı.

“14 senelik hayali gerçekleştirmenin keyfini yaşıyoruz”

Yakın zamanda açılması beklenen kültür merkeziyle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.
İmamoğlu ve Çalık daha sonra Kavaklı ve Barış Mahallelerini birbirine bağlayan Volvo Kavşağı’ndaki çalışmayı inceledi. Beylikdüzü’nün trafik yükünü taşıması için kavşaktaki devam eden çalışmaların yeni eğitim- öğretim dönemine yetiştirilmesi talimatını veren İmamoğlu, projede çalışan işçilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER : İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Belediye Mehmet Murat Çalık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İnşaat- yaşamalanları haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para