CHP AVCILAR YÖNETİMİ İÇİN GÖREV DAĞILIMI YAPILDI YA SONRASI…

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçesi kongreye olağan kongresini yaptı ve Erdal Nas yeniden ilçe başkanı seçildi. CHP Avcılar ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyeleri görev dağılımını da yaptı. CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ”Büyük bir sorumluluk ve dayanışma duygusu ile; Birimiz Hepimiz, Hepimiz Partimiz ve Halkımız için çalışacağız” diye bir de mesaj yayınladı. Güzelde bir görev dağılımı olmuş umarım bir sonraki görev dağılımı da aynı olur şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Bu haber 2023-08-22 16:04:49 eklenmiş ve 647 kez görüntülenmiştir.

ERDAL NAS AKTİF PARTİLİLERİN ÖNERİ VE BEKLENTİLERİNİDE ALDI SIRA ADALET DAĞITMAKTA!

Delegelerin görüş ve önerilerini de aldım diyen İlçe Başkanı Nas “ilçe kongresinden Demokrasi şenliğine dönüştüreceğiz, kongremizden birlik beraberliğimizi pekiştirerek çıkacağız” diyerek seçime girdi aynen de yakışır bir kongre oldu.  Oldu olmasına da listesinden seçilenler; canla başla kongreyi kazanmak için mücadele verdiler ve yarının hesaplarını bence yapmışlardır da.

Yapmışlardır çünkü çok büyük bölümü siyaset menfaat ilişkisini iyi kuran isimler. Bu nedenle İlçe Başkanı seçilen Erdal Nas’ın bundan sonraki işi çıktığı kongrelerden daha zor. Ha beklenti içinde olanlardan bir bölümü Avcılar halkına insanlığa faydalı olur mu hiç şüphesiz olur.

CHP Avcılar ilçesinde CHP’li bir hanedanlık yaşandığı da doğrudur Belediye Meclisine seçilenlere bir bakacak olursak birilerinin oğlu, yeğeni. Belediyede üst düzey görev alanlarda farklı değil hatta dışardan iş takip edenlerde aynı kulvarda yüzüyorlar.

İlçe Başkanı Erdal Nas kongre sonrası güzel bir ilçe yönetimi yapmayı başardı sırada nemi var ne yok ki kolay gelsin vallahi. Kim Belediye Başkan adayı, Başkan yardımcısı, il yönetimi, kim Parti Meclisi,  kim Belediye Meclis üyesi adayı olacak, kimin yakınına iş bulunacak…

Diyeceksiniz ki bal tutan parmağını yalar bu bütün partilerde böyle doğru o zaman sizin neyiniz eksik hadi bakalım. Vatandaşta sansın ki biz seçiyoruz bizim için çalışıyorlar.

Bakın başta söylediğimi kelimelerin altını kalın kalemle çizmek istiyorum ‘CHP Avcılar’da insanlık için çok faydalı isimlerde var kiminle yakınlığı varsa var hiç fark etmez kendisinin zaten bir duruşu var’

Yorum yapmadan bazı isimleri yazacağım bunlar seçimlerde beklentileri olacaktır siz karar verin kim yararlı olur kim rantına bakar ve kim nasıl bir görev için Erdal Nas’a baskı yapar;

Bülent Zeren

Bayram Acar

Ali Oral

…… Doğan (ailesi)

Zakir – Mahir  Budak

……. Çınar (ailesi)

İsmet Çelik

Okan Yılmaz

Ahmet Selçuk Gök

Şerif Ateş

Oktay Kalem

Erhan Bozan

İbrahim Kılıç

Kemal Türk

….. Taştan (ailesi)

Arif Arıcı

Güler Genç

Muharrem Çam

ETİKETLER : CHP AVCILAR YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI BEKLENTİLER
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para