Ömer Özgür Bulgaristan Türklerine seslendi

DERNEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN
Bu haber 2023-09-20 08:51:12 eklenmiş ve 771 kez görüntülenmiştir.

Trakya ve Balkanlılar Derneği (Sefaköy) Genel Başkanlığını halen 81 yaşındaki Ömer Özgür yapıyor.

Derneğin başkanlığını ve yönetimini elini taşın altına koyup soydaşlara hizmet edecek güçlü isimlere bırakmak istiyor fakat sorumluluk alan yok.

 

Trakya ve Balkanlılar Derneği çerçevesinde özellikle Bulgaristan’dan göç eden soydaşlara gençliğinden beri hizmet veren Ömer Özgür “81 yaşına geldim artık gençlerini sorumluluk almasını istiyorum fakat istekli gönüllü isimler yok buna çok üzülüyorum” diyor

 

“GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN DERNEĞİN DEVAMI ŞART”

Ömer Özgür Bulgaristan Türklerine sesleniyor “1942 doğumluyum, Hala bu yaşıma rağmen soydaşlarımızın yarım kalmış sorunlarının çözümü için ısrarlı ve kararlıyım, ya siz?  Ben sahip çıkmazsam, siz sahip çıkmazsanız nasıl aydınlığa kavuşacak, nasıl çözüme ulaşacak bu sorunlar. Bulgaristan Türkleri olarak sesiz kalmakla susmakla birçok şeylerimizi kaybetmedik mi? Ve kaybetmeye de devam edeceğiz. Vicdanlarımız sızlamayacak mı?  Tarih bizleri böyle hatırlayacak, bizler evimizi yerimi bırakıp Türk olduğumuz için Türkiye’ye gelmedik mi?  Hak aramak, talep etmek suç değil, bizim en büyük düşmanımız bana ne bir şey yapılamaz!

Öz güvenimizden çok şeyler kaybettiğimiz belli olmuyor mu? Gençlerimize kötü örnek olmuyormuyuz.  Her ailede tahsilli gençlerimiz var. Onların geleceği için, onları bir yerlerde iyi işlerde, iyi mevkilerde görüp gururlanmak bizim hakkımız değil mi?  İşte onlara fırsat verelim dernek çevresinde örgütlü çalışırsak bir gün bakarsınız ki çok dernek çevresinde örgütlü çalışırsak bir gün bakarsınız ki çok önemli mesafeler kaybetmişiz” diyor.

ETİKETLER : bulgaristan türkleri dernek ömer özgür sefaköy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para