FOX’tan ASRIN BİLARDO TURNUVASI

Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl kutlamaları her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de büyük bir coşku ile devam ediyor. Küçükçekmece Cennet Mahallesinde 16 yıldır centilmenliğin sembolü olan bilardo sporuna öncülük eden Fox bilardo görkemli bir törenle düzenlediği yüzüncü yıl bilardo turnuvasının ödül törenlerini gerçekleştirdi.
Bu haber 2023-11-08 14:26:40 eklenmiş ve 614 kez görüntülenmiştir.

Törene çok sayıda bilardocunun yanı sıra Cennet mahallesi muhtarı Özdemir Sevinç, Gazeteci Hıdır Ulağ, Bilim insanı, ödüllü matematikçi Cengiz Topdemir ve bilardoya gönül veren çok sayıda bölge sakini katıldı.

Dereceye giren sporculara ödülleri verilirken Özdemir Sevinç yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bilardo sporda centilmenliğin her yönüyle ön plana çıktığı nadir branşlardan biridir. Mahallemizde böylesine güzel bir tesisin varlığı elbette gurur verici bir durum. Bu anlamda çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren sevgili kardeşim Hakkı Yavuz beyefendiyi tebrik ediyorum. Ataturk’ün, ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünün vücut bulduğu bu centilmen sporun mahallemize ve ilçemize böylesine özel bir günde sunduğu bu hizmetten dolayı çok mutluyum. Dereceye giren ve bu özel turnuvaya katılan ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.”

Yüzüncü Yıl turnuvasında dereceye giren sporcular:

1.      Davut KIVRAK

2.      Ayhan AVCI

3.      Ersen DİLMEN

4.      Özcan BALCI

5.      Mustafa KILIÇ

6.      Erol BOZ

7.      Lokman ŞAHİN

8.      Serhat GÜLDÜR

ETİKETLER : Özdemir Sevinç Davut KIVRAK Hıdır Ulağ Ayhan AVCI Cengiz Topdemir Ersen DİLMEN Özcan BALCI Mustafa KILIÇ Erol BOZ Lokman ŞAHİN Serhat GÜLDÜR FOX BLARDO TURNUVASI KÜÇÜKÇEKMECE CENNET
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para