HÜSEYİN İPEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLUYOR

Küçükçekmece’de doğup büyüyen her mahallesinde ayak izi olan 2 dönem Belediye Başkan yardımcılığı yapan ve son 2 yıldır Kızılay Şube Başkanlığı görevi ile örnek çalışmalara öncülük eden Hüseyin İpek Küçükçekmece’den AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıklıyor. Hüseyin İpek’in Belediye Başkan adaylıklığından dolayı 15 Kasım Çarşamba (BUGÜN) 20.30 da helallik almak için 15 Kasım Çarşamba 20.30 da Halkalı Fen Bilimleri Dershanesi bir buluşma organize ediyor.
Bu haber 2023-11-15 09:59:07 eklenmiş ve 552 kez görüntülenmiştir.

HÜSEYİN İPEK ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI ÖNCESİ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNE YÖNELİK YAPTIĞI AÇIKLAMADA;

“Türk Kızılay küçükçekmece Şubesinin kıymetli gönüllüleri ve sakinleri, Türk Kızılayı Küçükçekmece Şube Başkanlığı görevimi 19 Şubat 2021 yılından bu yana sürdürmenin gururunu yaşarken, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti Küçükçekmece belediye başkanlığı için adaylık mücadelesine girişeceğimden dolayı, Kızılay ailesine veda etme kararı almış bulunmaktayım.

Bu süre zarfında desteklerini esirgemeyen Türk Kızılayı'na ait sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, hayırsever iş insanlarına ve diğer destekçi STK'lara şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler, sosyal sorumluluk çalışmaları ve yardım faaliyetleri, toplumumuza yönelik duyarlılığınızın bir göstergesi oldu.

Ayrıca, Kızılay'a olan destekleriyle büyük bir katkı sağlayan hayırsever iş insanlarına da teşekkür etmek isterim. Sizin büyük yüreğiniz ve destekleriniz, Kızılay'ın insan odaklı misyonunu daha da güçlendirdi.

Bu süre zarfında birlikte geçirdiğimiz her anı kıymetli buluyorum. Kızılay ailesinin sıcaklığı, dayanışması ve yardımseverliği beni her zaman etkilemiştir. Ancak, yeni bir döneme adım atmak ve hizmet anlayışımı belediye başkanlığı ile daha geniş bir alana taşımak istiyorum.

Kızılay Teşkilatı Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Engelsiz Kolları, Mahalle başkanları ve Kızılay gönülleri ile birlikte geçirdiğimiz bu süre zarfında yaşattığınız destek, iş birliği ve samimiyet için teşekkür ederim.

Sizlerle geçirdiğim zamanın, yeni görevimde edindiğim bilgi ve deneyimle daha etkili bir şekilde hizmet vermemi sağlayacağına inanıyorum.

Hep birlikte yaşadığımız bu güzel anıları anlam dolu bir vedalaşma etkinliği ile taçlandırmak ve sizlerden helallik almak için 15 Kasım Çarşamba 20.30 da bir buluşma organize edeceğiz.

Bu vesileyle, birlikte geçirdiğimiz süre boyunca gösterdiğiniz anlayış ve destek için tekrar teşekkür eder, yeni dönemde de sizlerle birlikte olabilmeyi umarım” dedi.

ETİKETLER : hüseyin ipek küçükçekmece belediye başkan aday adayı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para