AVCILAR AK PARTİDEN GÜÇLÜ BİR ADAY

PROF. DR. ERDOĞAN KÖSE AK PARTİDEN AVCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
Bu haber 2023-12-01 20:17:04 eklenmiş ve 516 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa'dan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Köse, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlunu ziyaret ederek Aday Adaylığını açıkladı.

2018-2023 yılları arasında Üniversitede Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik, Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve Rektör Danışmanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Prof. Dr. Erdoğan Köse, deneyimiyle dikkat çekiyor.

Köse'nin aday adaylığı, Avcılar için yeni bir soluk ve heyecan vaat ediyor. Erdoğan Köse'nin akademik ve idari geçmişi, onun adaylığının liyakat ve vizyon yönünden değerlendirilmesini ön plana çıkarıyor. Köse'nin liderlik becerileri ve yönetim deneyimi, Avcılar Belediyesi'nin geleceğine olumlu katkılar sağlayacağının işareti olarak değerlendiriliyor. Prof. Dr. Erdoğan Köse Aday Adaylığı ilçede dikkat çeken bir gelişme olarak niteleniyor.

 

PROF. DR. ERDOĞAN KÖSE KİMDİR?

Prof. Dr. Erdoğan Köse, 1989 yılında Marmara Üniversitesi Matbaa Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstriyel Teknoloji Eğitimi alanında Yüksek Lisansını, 2006 yılında da Elektronik Bilgisayar alanında Doktorasını tamamlamış, 2007 yılında Doçent; 2015 yılında da Profesör ünvanını almıştır.

Prof. Dr. Erdoğan Köse, 1993-1994 yılları arasında Dünya Bankası Endüstriyel Projeler Koordinasyonu ve 1994-1995 yılları arasında Türk Cumhuriyetleri Latin Alfabesine Geçiş Projelerini yürüttü. Gazi Üniversitesinin 1999 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortak yürüttüğü BELTEK projesinin hayata geçirilmesine aktif rol aldı ve 1999-2009 yılları arasında BELTEK Genel Koordinatörlüğü görevini yürüttü. 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğü, 2012-2015 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği, 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 2012-2014 yılları arası Gazi Üniversitesi Teknik eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi gibi çeşitli idari görevlerde bulunmuştur. 2015 yılından itibaren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Köse, 2018 yılı itibari ile Kurumsal İletişim Direktörlüğünden sorumlu Rektör Danışmanı ve Genel Sekreter Vekili görevlerine atanmıştır.

Prof. Dr. Erdoğan Köse’nin SCI-SSCI ve AHCI kapsamında 8 adet; Ulusal, Uluslararası Hakemli ve diğer bilimsel dergilerde 12 adet makalesi yayınlanmıştır. 2008 yılında yayımlanan ‘’Ofset Baskı Teknolojisi’’ isimli bilimsel kitabı bulunmaktadır.

ETİKETLER : AVCILAr AK PARTi ERDOĞAN KÖSE belediye başkan aday adayı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para