BAŞKAN ÇALIK İKİNCİ DÖNEM İÇİN YOLA ÇIKTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Başkan Çalık, coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak için adaylık başvurusunda bulundu.
Bu haber 2023-12-05 20:36:45 eklenmiş ve 333 kez görüntülenmiştir.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Çalık,

aday adaylığı dosyasını CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’a teslim etti. Başvurusu sırasında; Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, parti üyeleri ve sivil toplum kuruluşları Başkan Çalık’ı yalnız bırakmazken Beylikdüzü halkı da alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük destek verdi.

“Halka hizmette İstanbul’un 39 ilçesiyle yarış halindeyiz”

Konuşmasında Beylikdüzü’nün Cumhuriyet’in şehircilik anlamındaki başarı öykülerinden biri olduğunu

ifade eden Çalık, “Cumhuriyetin değerlerine, halka ve kendine güvenen yönetimlerin neler başarabileceğinin nüvesidir Beylikdüzü. Önce sosyal adalet dedik. Çünkü milletimiz her alanda adalet istiyor. Biz bu talebi duyduk ve tüm yerel yönetim aklımızın içine, Beylikdüzü aklına adaleti işledik. ‘Bugüne nefes yarına umut’ dedik. Sosyal adalet için çalıştık. Ailelerimizin huzurla yaşadığı örnek bir ilçe olduk. Çok çalıştık. Verimli çalıştık. Halk için çalıştık. Hak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var ve az sandığımız zamanı uzatmalıyız. Göreceksiniz kalan 4 ayımızı bir yıl gibi yaşayacak ve yaşatacağız. 4 ayda Güzel Beylikdüzümüze yeni eserler katacağız. Halka hizmette İstanbul’un 39 ilçesiyle yarış halindeyiz ve çok net söyleyeyim ki en iyisi olmaya talibiz” şeklinde konuştu.

“Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz”

Vatandaş ayrımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Çalık, konuşmasının

devamında ise “Kimsenin dışarda kalmış hissetmesine izin vermedik. Makam için siyaset yapmadık,

makamları halka hizmet için kullandık. Çalışmak ve üretmek ne şekilde olursa olsun güzeldir, kutsaldır. Biz çalıştıkça Beylikdüzü güzelleşecek, Beylikdüzü güzelleştikçe biz daha çok çalışacağız. Liderimiz, ebedi

önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası muasır medeniyetlerin ötesine geçmek. Beylikdüzü’nde ortaya koyduğumuz model ile yerel yönetimler eliyle toplumsal değişimin ve uzlaşının başarılabileceğini ortaya koyduk. Bu model Cumhuriyetimizin mayasında yer alan halkçılık ve devletçilik ile beslendi. Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER : çalık beylikdüzü başkan chp aday adayı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para