GÖKMEN GÜNEŞ CHP BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Bölgenin tanınan simalarından, CHP İstanbul Yönetiminde bir dönem İl Başkan Yardımcılığı da yapan Gökmen Güneşin adaylık için başvurusuna yoğun katılım ve ilgi vardı
Bu haber 2023-12-06 11:14:23 eklenmiş ve 372 kez görüntülenmiştir.

Aday adaylık açıklaması sırasına Güneşin yanında olanlar arasında; CHP’nin kanat önderleri, İlçe başkanı önceki dönem ilçe başkanları yöneticileri, meclis üyeleri, Muhtarlar, gençler, kadınlar, çevre ilçelerden gelen sevenleri ve Bahçelievlerliler de vardı. Güneş örgüte hitaben yaptığı konumada; Bahçelievler Belediyesini CHP’li anlayışa katmak mümkün, Bahçelievlerin adayını örgüt ön seçimle belirlemelidir dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin aktif isimlerinden Gökmen Güneş, Bahçelievler Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasınad ayaptığı konuşmada ‘İnsan en çok çocukluğunun geçtiği yere aittir. Çocukluğumun gençliğimin, geçtiği şimdi çocuklarımın büyüdüğü Bahçelievler, kent kültüründen, kent yaşamından hak ettiği payı alsın diye Bahçelievler Belediye Başkanlığına aday adayı oldum’ diyen Güneş ”

Kıymetli yoldaşlarım Bahçelievler belediyesi kuruldu kurulalı bu güne kadar hep sağ zihniyetli partiler yönetti.  30 yıldır Bahçelievler belediyesinin alamamamızı CHP örgütlerimizi en tepeden, en küçük birimine kadar hem de partimize gönül vermiş seçmenimizi, halkımızı çok derin bir şekilde yaralamaktadır. Bu nedenle 30 yıllık hasreti sona erdirmek için Aday adayı oldum hep birlikte kazanacağız.

Sayın İlçe Başkanım ve Başkanlarım,

Sayın İl Yöneticilerim, Sayın Belediye Meclis Üyelerim, Sayın İlçe Yönetim kurul üyelerim,

Kadın Kolları Başkanlarım, Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yönetimleri,

Partimizin kıymetli emekçileri,  Aday adayı arkadaşlarım,

Cumhuriyet Halk Partisinin bir büyük aile olduğundan her daim emin olmamı sağlayan bugün İstanbul’un bambaşka ilçelerinden buraya gelen Kıymetli mücadele arkadaşlarım,

Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve derneklerimizin kıymetli Temsilcileri, Sayın Cem evi Başkanım, muhtarlarım,  Kıymetli Ailem ve Saygıdeğer Bahçelievler Halkı hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, Hoş geldiniz…

Bugün burada Cumhuriyet Halk Partili bir ailenin ferdi, her birinizin yakından tanıdığına inandığım bir mücadele arkadaşınız, İl yöneticisi olarak Partimize emek vermiş bir kardeşiniz ve Bahçelievler de yaşayan biri olarak Bahçelievler Belediye Başkan aday adayı olarak bulunuyorum.

Sol değerleri ilke edinmiş, örgütlü mücadeleye inanan, siyasi yaşamda bulunduğu yere güç vermeyi  kendisine dert edinmiş, siyasetin toplum adına, toplum için yapıldığına inanan ve SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAYI ŞİAR EDİNMİŞ BİR dava insanı olduğumu örgütüme ispat etmiş olmanın, alnının aklığı ve açıklığı ile karşınızdayım!

Çıktığım bu yolda; siyasi yaşamda edindiğim, tecrübelerim, eğitim hayatına duyduğum iştahla, her gün yeni bir şey öğrenmeyi hiçbir şeye değişmediğim, bir merakla, Bahçelievler de yalnızca seçimi değil Bahçelievler'i kazanacağımıza da inancım tamdır!

Bu inancın ortağı olan, kıymetli yol arkadaşlarım, biz yalnızca Bahçelievler'i almakla kalmayacağız, bunca zamandır, Bahçelievler’in kent yaşamından alamadıklarını da, Hakkımız Olanı da Alacağız.

Çocukluğum ve gençliğim Bahçelievler’in Zafer Mahallesinde geçti ve halen burada oturuyor, iki evladımı burada büyütüyorum. Buranın yerel yönetimlerinde aksayan hizmetlerinden sizler gibi etkileniyor, aksayan, layığınca yapılmayan her hizmet kusurunu görüyor ve dahası yaşıyorum.

İnanıyorum ki Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olabilmek için çıktığım bu yolda; başarıya ulaştığım anda; sizlerle, parti örgütümün desteği ve dayanışması ile çok önemli ve büyük işlere imza atacağız!

Hepinizin bildiği üzere; Halk için yapılan her hizmet, tarihte ve toplum nezdinde mutlaka karşılığını bulur Sevgili Dostlarım;

Bugün Ahmet İsvan’ı hafızalarımızda canlı tutan onun halka ucuz ve sağlıklı ekmek götürmek amacıyla kurduğu Halk Ekmek fabrikası ve verdiği mücadele değil midir?

2022 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından yaptırılan VE İSMİ “AHMET İSVAN HALK EKMEK FABRİKASI olarak verilen fabrika biz Cumhuriyet Halk Partililerin sosyal belediyecilik geleneğinin bu topraklardaki en büyük mimarları olduğumuzu açıkça gözler önüne sermektedir. Bahçelievleri, alacağız, İstanbul’u yeniden alacağız, Rekor oyla CHP’lilerin sosyal belediyecilikteki başarısı ve hakkı halk tarafından tescil edilecek, inançlıyız, ümitliyiz.

Deprem bir kapı aralığında ne yazık ki; yaşlı yapı stoğumuz, çevre sorunlarımız, sosyal yaşam alanları eksikliğimiz ve kendisini Bahçelievler için lütuf gibi gören hizmet değil sorun üreten mevcut bir belediye anlayışıyla karşı karşıyayız tüm bu sorunları önümüzdeki seçimde arkamızda bırakacağız. Toplum yararına siyaset anlayışımı, toplum yararına belediyecilik anlayışı ile ortaya koyarak, mücadeleme devam etmek istiyorum.

Bizim belediyecilik ve yönetim anlayışımızda; Bahçelievler kent kültüründen ve yaşamından payını alacak, hak ettiği değeri görecek.

Sokağı, parkı temiz, artan hayat pahalılığına yenik düşen halkın sosyalleşme ihtiyaçlarına cevap veren, sosyal yaşam alanları oluşturulmuş, Kültür Belediyeciliği ile markalaşan bir Bahçelievler’i hep birlikte inşa edeceğiz.

Katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışı ile engelli haklarının ön planda tutulduğu, yaşlılarının gereksinimlerini karşılamakta yalnız olmadığı, gençlerinin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sunan, Kadınların istihdama katılmasını ön planda tutarak, mesleki eğitim projelerini hayata geçirmiş sosyal aktivite ve yaşam alanlarını oluşturmuş bir Bahçelievler’i inşa edeceğiz.

Sevgili Dostlarım, Yol arkadaşlarım;

Bahçelievler’de Belediye başkanı kim olmalı dendiğinde; Örgütün vicdan kantarının, örgütün gözündeki kantarı istemenin zamanı gelmedi mi?

Bulunduğumuz her yerde ön seçimi, eğilim yoklamasını savunuyoruz ve savunmaya da devam edeceğiz,

Yıllardır mücadele eden, çile çeken bu örgütün kendi belediye başkanını, belirlemek en doğal hakkıdır” dedi.

ETİKETLER : gökmen güneş bahçelievler chp aday
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para