Ali Gökmen 16 yaşından beri daha iyi Esenyurt için çalışıyorum

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Ali Gökmen basın toplantısı yaptı neden belediye başkanlığına talep olduğunu açıkladı
Bu haber 2023-12-25 16:38:09 eklenmiş ve 304 kez görüntülenmiştir.

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Ali Gökmen, gazetecilerle yaptığı toplantıda "seçilmem halinde Esenyurtlunun sorunlarını bilen ve onlara hızlıca çözümler üreten, güler yüzlü bir anlayışla belediyeyi yöneteceğim” dedi.

Esenkent Hasbahçe Restoran'da gazetecilerle bir araya gelen CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Ali Gökmen neden aday adayı olduğunu ve yapmak istediklerini anlattı. 16 yaşımdan beri Esenyurt sevdalısı biri olduğunun altını çizen Gökmen “Esenyurt’ta Genlik Kolları Başkanı, İlçe Başkanı hep seçimle oldum, parti için seçimlerde örgütüme ve yapığım hizmetlerden dolayı kendime güvenirim. Şuan İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesiyim hep vatandaşla iç içe oldum, gücümü de buradan aldım. Partimizin yönetimi halkın, üyelerin ve genel durumu göz önünde bulundurarak aday belirleme yapıyor,  ben her koşulda sahada olan bir insanım belediye başkanı olduğunda da bu tavrını sürdüreceğim” dedi.

 

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetecilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen kahvaltı sonrası sosyal medya hesaplarından teşekkür metni yayınlayan CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Ali Gökmen ‘Bölgemizin kıymetli basın emekçileri ile kahvaltı programımızda bir araya geldik.

Hep Birlikte Esenyurt vizyonumuz hakkında gazetecilerimizle görüş alışverişinde bulunduk.

Katılımları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

ALİ GÖKMEN KİMDİR?

Ali Gökmen, 1978 yılında Tokat'ta dünyaya geldi. Evli ve iki çocuk babası olan Gökmen, iş hayatına 2004 yılında Gökmen Sigorta'nın kuruculuğunu üstlendi. Siyasi kariyerine 1996 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Kıraç Belde Gençlik Kolları'nda başlayan Gökmen, adil ve demokratik bir Türkiye hedefiyle ilk siyasi adımını atmıştır. Kıraç Beldesi'nde çeşitli aktif siyasi görevler üstlenmiş, ardından 2008 yılında Esenyurt'un ilçe olmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilmiştir. 2014 yılında yapılan Olağanüstü Esenyurt İlçe Kongresi'nde İlçe Başkanı olarak seçilen Ali Gökmen, 2019 yılına kadar girdiği tüm parti içi ilçe kongrelerini, delegelerin çoğunluğunun alarak CHP, Esenyurt İlçe Başkanlığı görevine devam etmiştir. 2019 Yerel Seçimleri'nde ilk sıradan Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Gökmen, Esenyurt Belediyesi Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Gökmen, yerel seçim öncesi ise CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

ETİKETLER : ali gökmen esenyurt belediye başkan aday
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para