Metin Haymana aday olursam seçimi kazanırım

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı basın toplantısı yaparak kendini tanıttı
Bu haber 2024-01-15 14:19:11 eklenmiş ve 289 kez görüntülenmiştir.

 

Dr. Metin Haymana

Özgeçmiş

Haymana Holding ve MH Motors'un Kurucu Başkanı olarak iş dünyasında aktif bir rol oynamaktadır. 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da doğup büyüyen Metin Haymana, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

Eğitim hayatını 10 Eylül 2020 tarihinde Brussels Capital University'den Kamu ve İşletme alanında mezun olarak tamamladı.

 

İş dünyasındaki liderlik ve girişimcilik deneyimi ile birlikte, edindiği bilgi birikimi ve eğitim ile sürdürdüğü kariyerinde başarılar elde etmeye devam etmektedir. Bu süreçte, iş dünyasındaki zorluklarla başa çıkarak kurucusu olduğu şirketlerin ve kuruluşların başarı grafiğini yükseltmeyi hedeflemektedir.

İş hayatı

04.01.1999 Yılında Aile şirketimiz olan Haymana Holding Bünyesinde İkitelli bölgesinde bulunan Yapı ve İnşaat Malzemeleri üzerine olan işyerimizde depo elemanı olarak işe başlayıp daha sonrasında satış sorumlusu olarak çalışma yaşantıma başladım. 3 yıl burada çalıştıktan sonra iştiraklerimiz olan Haymana inşaat firmamızda 3 yıl şantiye ve inşaat işlerini takip ederek konut projelerinde çalışma hayatıma devam ettim. Burada görevimi tamamladıktan sonra otomotiv alanındaki şirketimizde satış müdürü olarak göreve başladım. Burada da 3 yıl araç satış, araç alım ve satış sonrası hizmetler den sorumluk olarak çalıştıktan sonra Haymana Holding çatısı altında yönetim kurulu üyesi olarak şirketlerin satış ve pazarlamadan sorumlusu başkan yardımcısı olarak görev aldım.

 

2007 Yılında Kurucumuz Haydar Haymana'nın vefatı ile Haymana Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına geçtim.

 

Bu süreç itibari İnşaat ve Otomotiv alanlarının büyümesi sektörde öncü olması adına adımlar atarak bugün toplamda 2.700 konut ve yılda yaklaşık 400 araç satış ortalaması ile sektörlerde öncü olmayı başarmış yaklaşık 600 personele istihdam sağlamış halde hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.

 

Tüm bu kariyer planlarımızın içerisinde stk, dernek ,vakıf ve çeşitli toplum destekli kurum ve kuruluşlarda da gerek kurucu gerekse yönetimlerinde insanı ve ihtiyacı dokunuşlar ile insanlarımızla bir arada olduk.

ETİKETLER : Metin Haymana Küçükçekmece AK Parti Belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para